Πήρε πληρωμένη απάντηση: Ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ ρωτάει «πόσο κάνουν τα καρπούζια» στη λαϊκή και ακούει ζωντανά ότι δεν περίμενε

Σε μια ζωντανή σύνδεση κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί… πόσο μάλλον όταν η κάμερα καταγράφει τα πάντα μένουν στο διαδίκτυο. Αυτήν την φορά, δε σήκωνε και πολλά-πολλά αγρότισσα σε πάγκο της λαϊκής καθώς δεν ήταν καθόλου πρόθυμη να απαντήσει σε ερώτηση που της έκανε ρεπόρτερ.

O Nίκος Υποφάντης ήθελε να μάθει πόσο κάνουν τα καρπούζια, αλλά η αγρότισσα δεν είδε με καλό μάτι τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ.

Ρεπορτάζ σε λαϊκή αγορά για τις αυξήσεις που υπάρχουν στα προϊόντα, έκανε το πρωί της Τετάρτης ο ΣΚΑΪ, αλλά δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Ο Νίκος Υποφάντης από το στούντιο ήθελε να μάθει πόσο κάνουν τα καρπούζια και έτσι η ρεπόρτερ που ήταν εκεί, επιχείρησε να ρωτήσει μια παραγωγό.

Μόνο που αυτή δεν είχε καμία διάθεση για απαντήσεις…

«Μην με δείξει η τηλεόραση», ακούγεται να λέει αρχικά, ενώ όταν η ρεπόρτερ επέμεινε και είπε πως απλώς ήθελε να ρωτήσει την τιμή, της είπε: «Πήγαινε πρώτα στο χωράφι και έλα μετά να πεις την τιμή», με τον Νίκο Υποφάντη να κλείνει την σύνδεση.

Related posts

Δανάη Μπάρκα σε Βίκυ Σταυροπούλου: «Μαμά, αν ήξερες ποσό σε αγαπώ δε θα είχες κλάψει ποτέ για καμία δυσκολία!»

Ο Ταξιάρχης στο Μανταμάδο: Η ιστορία της θαυματουργής σπάνιας εικόνας του Αρχάγγελου Μιχαήλ

Εκτός εαυτού ο Μικρούτσικος με Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου»