Πέτρος Ίμβριος για Ναταλία Γερμανού: «Την αγαπούσα και την αγαπώ, δεν μπορώ να πετάξω 7 χρόνια από τη ζωή μου»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Λιάνα Ζημάλη παραχώρησε ο Πέτρος Ίμβριος. Ο τραγουδιστής μίλησε για τα νέα του επαγγελματικά βήματα, για τη ζωή με τρία παιδιά και για την πρώην σύζυγό του Ναταλία Γερμανού. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στο νέο κομμάτι που ετοιμάζει με τίτλο «Δεν κάνει», ενώ κάθε Δευτέρα εμφανίζεται στο Aristotle μαζί με την Μαριάννα Παπαμακαρίου για δεύτερη χρονιά.

Σε ό,τι αφορά τα παιδιά του, ο Πέτρος Ίμβριος δήλωσε: «Τα υπεραγαπώ, είμαι πολύ ευτυχισμένος και ευλογημένος. Τα παιδιά μάς ολοκληρώνουν. Ο μικρούλης μου είναι 3 ετών, και ξεχνάω τα πάντα μόλις μπαίνω στο σπίτι. Ό,τι πρόβλημα και να έχω, μόλις απλώσει τα χεράκια και πει “Μπαμπά, αλιά” -αγκαλιά- τελείωσαν όλα, λιποθυμώ. Οι κόρες μου είναι στην εφηβεία, είναι ό,τι πιο όμορφο έχω στη ζωή μου».

Με αφορμή τις συνεργασίες του στη νύχτα, ανέφερε στη συνέχεια: «Δεν έχω τσακωθεί ποτέ για μαρκίζα, ίσα-ίσα είχα κάνει πίσω με αγάπη, όταν κάποιοι άλλοι ήθελαν να είναι μπροστά. Αυτά τα θεωρώ τόσο ανούσια και χαζά. Η αξία κάποιου ανθρώπου φαίνεται στην πίστα. Εννοείται ότι τα τραγούδια μου είναι βιωματικά, είναι της ψυχοσύνθεσης της ημέρας, της στιγμής. Ανάλογα πώς νιώθεις, γράφεις κι ένα τραγούδι».

Η αποκάλυψη του Πέτρου Ίμβριου για την πρώην σύζυγό του Ναταλία Γερμανού

Και συμπλήρωσε για τις εκδηλώσεις θαυμασμού: «Μπορώ να θυμηθώ μία αστεία εκδήλωση θαυμασμού. Κάναμε συναυλίες με τον Χρήστο Νικολόπουλο, και επειδή είχε ζέστη κάποια στιγμή έβγαλα το σακάκι μου. Μόλις το έκανα, άρχισαν ξαφνικά να τσιρίζουν τα κορίτσια από κάτω. Έκτοτε το έκανα δοκιμαστικά πολλές φορές, υπήρχαν αυτές οι αντιδράσεις. Δέχομαι φλερτ μέσω social media αλλά πολύ διακριτικά. Έχω ακούσει και τρελά πράγματα, τα οποία δεν έχω ζήσει, ευτυχώς».

Για την πρώην σύζυγό του, Ναταλία Γερμανού, ο Πέτρος Ίμβριος ανέφερε: «Για τη Ναταλία δεν υπήρξαν ποτέ κακά συναισθήματα. Όταν ένας χωρισμός είναι κοινή συναινέσει και αποφασίζουν δύο άνθρωποι να χωρίσουν τη ζωή τους, δεν χρωστάτε κάτι ο ένας στον άλλον. Δεν μπορώ να πετάξω 7 χρόνια από τη ζωή μου και να σβήσω αυτόν τον άνθρωπο. Την αγαπούσα και την αγαπώ ακόμα τη Ναταλία, όπως και αυτή με αγαπάει. Όταν χωρίζεις τους προσωπικούς σου δρόμους με έναν άνθρωπο και με καλό τρόπο, αυτό δεν μπορεί να σου αφήσει άσχημα συναισθήματα»

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της