«Πες μου ότι δεν είναι ο μπαμπάς»: Η συγκλονιστική αφήγηση της χήρας Καραϊβάζ για την στιγμή που ο γιος τους έφτασε στο σημείο της δολοφονίας

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και στην δημοσιογράφο, Μαρία Βλάχου, μίλησε αποκλειστικά η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα Αλεξανδροπούλου και μίλησε για τις στιγμές που εκτυλίχθηκαν έξω από το σπίτι τους…

Όσα αποκάλυψε

Αρχικά ανέφερε: «Εκείνη την ημέρα δεν άκουσα τίποτα, ήμουν σπίτι με τον γιο μας τον Δημήτρη και τον περιμέναμε. Χτύπησε το κινητό μου και ήταν η γειτόνισσά μας. Με ρώτησε αν έχω αντιληφθεί τον πανικό που επικρατεί στην γειτονιά και της απάντησα όχι. Μου είπε μάλιστα, πως θα κρατήσει αποκλειστικές φωτογραφίες για τον σύζυγό μου. Την ίδια στιγμή μου τηλεφωνεί ο Γιώργος Καλλιακμάνης ο αστυνομικός και αρχίζει να με ρωτάει αν είμαστε καλά και εκεί αρχίζω να καταλαβαίνω ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά».

«Τρέχω και τον βλέπω αιμόφυρτο στο πάτωμα. Δεν μπορούσα να πλησιάσω, αλλά έβλεπα ότι το ασθενοφόρο παρόλο που ήταν εκεί, δεν τον έπαιρνε. Λίγα λεπτά μετά συνειδητοποίησα ότι το ασθενοφόρο δεν τον παίρνει γιατί ο Γιώργος ήταν νεκρός. Υπήρχε λίμνη αίματος, που έτρεχε μέχρι το σπίτι μας. Γυρνώντας το κεφάλι μου βλέπω τον γιο μου, ο οποίος μου λέει “πες μου ότι δεν είναι ο μπαμπάς” και του λέω ” δυστυχώς είναι ο μπαμπάς, τον σκοτώσανε, μείναμε οι δυο μας”. Δεν ξεπερνιέται όλο αυτό, είναι πολύ δύσκολο», περιέγραψε με δάκρυα στα μάτια η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ.

Κλείνοντας η Στάθα Αλεξανδροπούλου τόνισε πως δεν θέλει δει ποτέ της τους δολοφόνους του συζύγου της, λέγοντας: «Τίποτα δεν θα τους έλεγα, δεν θέλω να τους δω. Είναι πολύ δύσκολο, τους συγχωρώ και ζητάω από τους ανθρώπους που είναι στα πρόθυρα να το κάνουν, να μην το κάνουν. Το να παίρνεις μια ζωή δεν αξίζει με όσα χρήματα και να σου δώσουν. Είτε αυτοί οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι είτε είναι στην φυλακή για εμένα δεν αλλάζει κάτι, αυτό που λείπει είναι ο δικός μου άνθρωπος».

Δείτε το video






Related posts

Πράξη αγάπης στο παιδικό χωριό Φιλυρού: Ανεργη μανούλα αυτές τις Άγιες μέρες συγκέντρωσε για όλα τα παιδιά σοκολατένια αυγά, τσουρέκια, χυμους, μακαρονια κ.α.

Μοναδικό θέαμα στη Νάξο: Πλήθος πιστών στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (video)

“Θεέ μου ανατρίχιασα”: Η Κατερίνα Διδασκάλου απαγγέλει Κική Δημουλά για τη Μεγάλη Παρασκευή & αποθεώνεται