Περνάει στην αντεπίθεση ο Σπύρος Μπιμπίλας: Η απάντηση στον Αλέξη Κούγια μετά τις σκληρές του δηλώσεις

Ο Αλέξης Κούγιας μετά από δύο μήνες εκτός δικαστηρίων λόγω της αφαίρεσης της άδειάς του, έκανε δηλώσεις στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, ρίχνοντας «αιχμές» κατά του Λάκη Λαζόπουλο με τον οποίο βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη αλλά και του Σπύρου Μπιμπίλα.

Όσα ανέφερε

Δημοσιογράφοι της ίδιας εκπομπής πλησίασαν τον τελευταίο για να αποσπάσουν την απάντησή του σε όσα είπε ο ποινικολόγος. Εκνευρίστηκε, ωστόσο, και το μόνο που είπε είναι πως δεν θέλει να ξαναμιλήσει για τον συγκεκριμένο και θα λύσει τα όποια προβλήματά του μαζί νομικά.

«Δεν κάνω καμία δήλωση σε σχέση με όσα λέει ο κύριος αυτός εδώ και πολύ καιρό. Ακούω ότι εγώ χρησιμοποιώ το όνομά του, εμ δεν το χρησιμοποιώ. Δεν θα με ρωτάτε τίποτα, εφόσον δεν θέλω να απαντήσω σε τίποτα, παρά μόνο με τη νομική οδό. Τίποτα. Καμία απάντηση δεν θα δίνω.

Μην μου το αναλύετε, αδιαφορώ για το τι λέγεται, υπάρχουν τα δικαστήρια. Δεν ξέρω τι γίνεται, έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Θα δούμε τι θα γίνει. Ό,τι ακούτε από διάφορες πηγές να το λέτε, εγώ δεν απαντώ, είμαι γρίφος. Είναι δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών να πιστεύουν ό,τι θέλουν. Εγώ κάνω αυτό που πρέπει βάσει της συνείδησής μου», είπε χαρακτηριστικά.

Related posts

Δανάη Μπάρκα σε Βίκυ Σταυροπούλου: «Μαμά, αν ήξερες ποσό σε αγαπώ δε θα είχες κλάψει ποτέ για καμία δυσκολία!»

Ο Ταξιάρχης στο Μανταμάδο: Η ιστορία της θαυματουργής σπάνιας εικόνας του Αρχάγγελου Μιχαήλ

Εκτός εαυτού ο Μικρούτσικος με Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου»