Περικλής Κονδυλάτος: «Δεν θέλω να είμαι κάπου που δεν με θέλουν, σε αντίθεση με την Ανθή»

Ο Περικλής Κονδυλάτος εισέβαλλε στο Καλό Μεσημεράκι και μεταξύ των άλλων δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πρώην συμπαίκτρια του στο Survivor, Ανθή Σαλαγκούδη.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων είπε αρχικά στον Νίκο Μουτσινά: «Σου έφερα και δώρο για όλα αυτά τα καλά που λες, νομίζω σου αξίζει, σε είδα που φορούσες σκουλαρίκια και θα σου φτιάξω σου πήγαιναν πάρα πολύ. Σου έφερα μια μπιφτέκα γιατί την γυρνάς πολύ».

Αναφορικά με το παιχνίδι δήλωσε: «Δεν μπορεί η Ανθή να λέει ότι έχει μείνει έκπληκτη, από τη στιγμή που δεν μου μιλούσε ενώ ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Δεν κάνω κολλητιλίκια με κανέναν και δεν το έχω ανάγκη. Μιλούσα με όλα τα παιδιά. Κάθε φορά που πήγαινα να πω στην Ανθή την αλήθεια, πως φαίνεται η ίδια μέσα στην ομάδα, την ενοχλούσε. Όπως την ενοχλούσε και το γεγονός ότι την ψήφιζαν.

Είχα ένα ερωτηματικό γιατί μπήκε στο Survivor την πρώτη μέρα. Η ίδια είχε απορία αν θα μείνει ή θα φύγει. Δεν έχω αρνητικά συναισθήματα για την Ανθή. Αν θέλει να μιλήσουμε είναι ανοιχτό το τηλέφωνό μου».

Αμέσως μετά ο Περικλής πρόσθεσε: «Με τον Γιώργο Κοψιδά είχαμε κάποιες κουβέντες και ήρθαμε κοντά τελευταία. Μου είχε στοιχήσει στην αρχή που δεν με διάλεξε στην ομάδα. Δεν θέλω να είμαι κάπου που δεν με θέλουν, σε αντίθεση με την Ανθή» ενώ για την Ανθή είχε αναφερθεί και σε μια τελευταία του δήλωση, με τον ίδιο να την κατακεραυνώνει.

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της