Περήφανος πατέρας ο Αλέξης Κούγιας: «Ο γιος μου συζεί με μια αξιόλογη και πολύ όμορφη κοπέλα – Έχουμε σχέση δύο φίλων»

Περήφανος πατέρας δύο παιδιών είναι ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε για τη σχέση μαζί τους, αποκαλύπτοντας πως ο γιος του συζεί με μια αξιόλογη και πολύ όμορφη κοπέλα.

Όσα αποκάλυψε

«Ο καρκίνος είναι μια καθημερινή μάχη. Τη μια μέρα λες δόξα τω Θεώ, την άλλη βοήθα Παναγιά. Όμως πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτό. Όπως βλέπετε δεν έχω αλλάξει τη ζωή μου. Χτύπησα παίζοντας ποδόσφαιρο. Που σημαίνει πως έχω τις δυνατότητες να παίζω ποδόσφαιρο στην ηλικία μου» είπε ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με τη μάχη του με τον καρκίνο.

«Τα παιδιά μου έχουν φύγει από το σπίτι. Ο γιος μου συζεί με μια αξιόλογη και πολύ όμορφη κοπέλα εδώ και λίγο καιρό. Βέβαια μου τη σύστησε. Η κόρη μου έφυγε, γιατί ξεκίνησε τις σπουδές της, είναι στο εξωτερικό. Άρα είμαι μόνος μου. Είχα συνηθίσει, γιατί ήταν και τα δύο σπίτι μου από 13 χρονών, χωρίς δικαστική απόφαση. Μου λείπουν πολύ. Με τον γιο μου όμως συναντιόμαστε, απλά δεν κοιμάται στο σπίτι. Έχουμε σχέση όχι πατέρα με γιο, δύο φίλων» αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας.

Δείτε το βίντεο






Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της