Περήφανος μπαμπάς ο Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Η κόρη μου είναι 6 και λέει “πως έπαιζα στο “Δέκα λεπτά κήρυγμα” και στην “Πολυκατοικία”»

Στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη μίλησε ο Δημήτρης Κουρούμπαλης, παραχωρώντας μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο δημοφιλής ηθοποιός φέτος πρωταγωνιστεί σε δύο παραστάσεις και όπως ο ίδιος ανέφερε, δεν είχε χρόνο να κάνει τηλεόραση παρ’ ότι του έγινε πρόταση.

Όσα ανέφερε

«Λείπουν οι κωμωδίες από την τηλεόραση και επειδή στο παρελθόν έχω παίξει κυρίως σε κωμωδίες δεν μου γίνονται τόσες προτάσεις. Ο κόσμος αγαπούσε τις σειρές “10 λεπτά κήρυγμα” και την “Πολυκατοικία”».

«Ζήτησα ο ίδιος να σταματήσει το “10 λεπτά κήρυγμα”»
Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης αποκάλυψε πως όταν η σειρά «10 λεπτά κήρυγμα» έκλεισε 3,5 χρόνια ζήτησε ο ίδιος να σταματήσει.

«Αυτή την απόφαση την χρεώθηκα. Ο χώρος της υποκριτικής είναι πολύ αυστηρός, αν κάνεις επιτυχία πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις επιτυχία με τον ίδιο τρόπο. Ένας καλλιτέχνης πρέπει να ενταχθεί στο σύστημα και να έχει έναν “προστάτη”. Έχω βιώσει πως είναι το να μην έχεις “προστάτη”».

«Η ανασφάλειά μου στα επαγγελματικά εντάθηκε μετά την έλευση του παιδιού γιατί το παιδί φέρνει ανησυχία για το μέλλον. Η κόρη μου είναι 6 ετών και την έχω ακούσει να λέει πως “ο μπαμπάς μου έπαιζε στο “Δέκα Λεπτά κήρυγμα” και στην “Πολυκατοικία”».

Πώς είναι ο ηθοποιός στη σχέση του;

«Δεν είμαι απαιτητικός σύντροφος αλλά έχω τις παραξενιές μου και τις επιθυμίες μου. Η σχέση είναι τριβή και μία ασφάλεια. Δεν έχω βγάλει ποτέ τη ζωή μου σε κοινή θέα στα social media και δεν είχα ποτέ Facebook».

Δείτε το video






Related posts

Δύσκολες ώρες για τον Σχίζα:«Προσπάθησα να το κρύψω από την κόρη μου, δυστυχώς το έμαθε από το ίντερνετ»

«Καυτό καρφί» Γιώργου Τσατραφύλλια: «Εμμονικός ο υποτροπικός αεροχείμαρρος με νέα έξαρση…»

Ανατροπή για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα: «Η εικόνα του δε μας αφήνει…»