Περήφανος για την καταγωγή του ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος: «Δηλώνω τσιγγάνος και από πατέρα και από μάνα, εκατό τοις εκατό»

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος έχει κάθε λόγο να είναι υπερήφανος, αφού πλέον στις εμφανίσεις του έχει στο πλευρό του τον εγγονό του και συνονόματό του Μάκη Χριστοδουλόπουλο junior. Η «ΟΝ time» τους συνάντησε σε live που έκαναν στον Πειραιά και συγκεκριμένα στην Τρούμπα, στο bar-restaurant «Aristotle», όπου τραγούδησαν μέχρι τα ξημερώματα.

Όσα αποκάλυψε

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος junior μίλησε στην «ΟΝ time» και τη Σάσα Σταμάτη για το μπούλινγκ που έχει δεχτεί, καθώς στο παρελθόν ζύγιζε 150 κιλά, αλλά και τη σχέση που έχει με τον παππού του.

Είσαι ο εγγονός του Μάκη Χριστοδουλόπουλου, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος junior. Πώς αποφάσισες κι εσύ να ασχοληθείς με το τραγούδι;

Είμαι 29 χρόνων, τραγουδάω εδώ και δέκα χρόνια μαζί με τον παππού μου, έχω μάθει πολλά πράγματα από αυτό τον άνθρωπο. Συνεχίζουμε να είμαστε μαζί. Τώρα θα κάνουμε περιοδεία, θα πάμε Αμερική για ένα μήνα. Έχω κάποιες προτάσεις να εμφανιστώ σε νυχτερινό κέντρο μετά τα Χριστούγεννα, έτσι ώστε να μπω και στο στούντιο.

Πώς είναι όχι μόνο να είσαι ο εγγονός του Μάκη Χριστοδουλόπουλου, αλλά και να έχεις το όνομά του;

Με ρωτάνε πάρα πολλοί γι’ αυτό. Είναι ευλογία από τον Θεό να έχεις έναν τέτοιο άνθρωπο, όχι μόνο γιατί έχει καλή φωνή και τραγουδάει καλά, αλλά πάνω απ’ όλα είναι άνθρωπος και αυτό φαίνεται. Στο πρόσωπό του εκπέμπει ότι είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, κι έχω πάρει πολλά πράγματα από εκείνον. Εγώ μεγάλωσα με τον παππού μου και με τη γιαγιά μου από τριών χρόνων – με μεγαλώσανε αυτοί. Αυτό έγινε γιατί όλα τα παιδιά του παππού μου μένουν κοντά σε ένα συγκρότημα. Από την ημέρα που κοιμήθηκα στον παππού μου και στη γιαγιά μου, δεν ήθελα να φύγω από εκεί κι έτσι με μεγάλωσαν αυτοί.

Είναι αυστηρός μαζί σου;

Αυστηρός δεν είναι, απλώς θα μου πει «Μάκη, αυτό δεν είναι σωστό». Μου δίνει συμβουλές τι πρέπει να κάνω στην προσωπική μου ζωή, αλλά και στην επαγγελματική.

Αναγκαστικά, θα σε συγκρίνουν με τον παππού σου ως τραγουδιστή. Αυτό σε φοβίζει;

Δεν μπορώ εγώ να συγκριθώ με τον παππού μου. Ο Χριστοδουλόπουλος είναι ο Χριστοδουλόπουλος. Ο Στράτος Διονυσίου είναι ο Στράτος Διονυσίου, ο Καζαντζίδης είναι ο Καζαντζίδης, ο Αγγελόπουλος είναι ο Αγγελόπουλος. Δεν νιώθω μειονεκτικά δίπλα στον παππού μου. Έχω πάρει πολλά πράγματα από αυτόν. Και σαν άνθρωπος και στη δουλειά.

Έχεις βιώσει μπούλινγκ για την καταγωγή σου;

Όχι, καθόλου. Εγώ δηλώνω τσιγγάνος και από πατέρα και από μάνα. Εκατό τοις εκατό. Έχω βιώσει μπούλινγκ για τα κιλά μου… Όταν ήμουν μικρός, ήμουν χοντρός. Ήμουν 150 κιλά. Στενοχωριόμουν. Μου λέγανε «πώς είσαι έτσι;».

Πώς τα έχασες τα κιλά;

Τα έχασα με δίαιτα, διατροφή και γυμναστική.

Related posts

«Την τελείωσε» με 5 λέξεις: Το απαράδεκτο σχόλιο που προσέβαλε την Ελεονώρα Μελέτη & εξόργισε τον Χάρη Ρώμα

Κατάθεση ψυχής από την Χάρις Αλεξίου: «Πενθώ επειδή έχασα τη φωνή μου, δε μπορώ να κοροιδεύω τον κόσμο»

Ξέσπασε η Ιωάννα Μάνδρου: «Έχω τσακωθεί πολλές φορές – Δεν θα με διώξει ο άλλος επειδή είναι κακοποιητής»