Πέφτει «βόμβα» στον Άγιο Δομίνικο: Είπε τελικά το “ναι” ο Ντάνος, θα εκτοξεύσει τη τηλεθέαση στα ύψη

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ενδέχεται να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο, στο νησί που έγινε γνωστός σε όλη την Ελλάδα και του άλλαξε τη ζωή.

Ειδικότερα, ένα νέο ριάλιτι, πρόταση του Ατζούν Ιλίτζαλι, εξετάζουν στον ΣΚΑΙ, για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και δεν είναι άλλο από το «Exathlon», αγωνιστικό ριάλιτι, το οποίο έχει προβληθεί με τεράστια επιτυχία σε πολλές χώρες.

Σε αρκετά σημεία μοιάζει με το «Survivor», καθώς γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο, έχει πολύ δύσκολες αγωνιστικές διαδικασίες, αλλά δεν υπάρχουν στερήσεις στην τροφή και γενικότερα στην επιβίωση.

Το ριάλιτι προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2017, στη Βραζιλία και ακολούθησαν χώρες, όπως το Μεξικό, η Κολομβία, η Σλοβενία, η Γερμανία, η Ουγγαρία και η Ρουμανία.

Δύο ομάδες παίρνουν μέρος σε αγωνίσματα και ανάλογα με τις επιδόσεις τους, προβιβάζονται στην επόμενη πίστα, που έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από την προηγούμενη.

Για την παρουσίαση του «Exathlon», ο Τούρκος παραγωγός είχε ξεχωριστό περίπτερο στη διεθνή τηλεοπτική έκθεση των Καννών, όπου έδωσαν το “παρών” και στελέχη προγράμματος από όλα τα εγχώρια κανάλια.

Μέχρι στιγμής, κανένας δεν μπορεί να το διεκδικήσει ανοιχτά, καθώς ο Ιλίτζαλι έχει αποκλειστική συνεργασία με τον ΣΚΑΙ, τουλάχιστον έως τον Ιούνιο, αλλά για την επόμενη σεζόν, όλα είναι ανοιχτά.

Πάντως, η τελική απόφαση για την υλοποίηση του ριάλιτι θα ληφθεί από τον ΣΚΑΙ, μετά το Πάσχα, ενώ η διοίκηση του σταθμού φέρεται να έχει στο μυαλό του δύο δυνατά ονόματα, τον Γιώργο Αγγελόπουλο (Ντάνο) και τον Κώστα Βασάλο.

Ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος παρουσίαζε το Survivor, δεν θα είναι διαθέσιμος για το νέο ριάλιτι, καθώς θα αναλάβει την παρουσίαση του “The Voice”, το οποίο θα επιστρέψει στον νέο πρόγραμμα.

Η επιλογή των δύο προαναφερόμενων προσώπων θεωρείται ιδανική, καθώς και οι δύο έχουν εμπειρία από ριάλιτι, είναι αθλητικοί και έχουν μεγάλη δημοφιλία στο κοινό.

Related posts

«Σήμερα μαύρος ουρανός»: Ο Θοδωρής Κολυδάς απαντά γιατί ο καιρός είναι πάντα μουντός την Μ.Παρασκευή

Ξέσπασε η Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Μα έλεος, ρωτάτε μια γυναίκα 9 μηνών πόσα κιλά έχει πάρει»

“Με προειδοποίησαν ότι…”: Πολύ δύσκολες ώρες για την Καλομοίρα, ζει την δική της εβδομάδα των Παθών