Παύλος Χαϊκάλης για την uπόθεση της 12χpονης στον Κολωνό: «Η αστρоλоγία δικαıώνεται»

Με αφορμή την εισαγγελική πρόταση για τον Ηλία Μίχο στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, ο Παύλος Χαϊκάλης ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου τόνισε πως μετά τις προβλέψεις που ειχε κάνει τότε, «η αστρολογία δικαιώνεται».

Ο ηθοποιός, που ασχολείται με την αστρολογία τα τελευταία χρόνια, είπε ότι τον Οκτώβριο του 2022 είχε κάνει μία πρόβλεψη, η οποία υποστηρίζει ότι τον δικαιώνει μετά την εισαγγελική πρόταση. Αρχικά, δήλωσε: «Αγαπητοί μου φίλοι, στις 27/10/2022 είχα κάνει μια αστρολογική προσέγγιση στο προφίλ του Ηλία Μίχου σύμφωνα με την επικαιρότητα τότε. Πολλοί έσπευσαν να μιλήσουν τότε, ότι τον υπερασπιζόμουν και έλεγα ότι θα πέσει στα μαλακά. Χλευάστηκα από τον τύπο κ.α. για μία ακόμη φορά».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εγώ απλά υπερασπιζόμουν την Αστρολογία και ό,τι έβλεπα στο χάρτη του. Η δικαίωση ήρθε εχθές με την πρόταση της δικαιοσύνης. Δεν πρόκειται για μένα, αλλά δικαίωση για την Αστρολογία άλλη μία φορά. Ελπίζω κάποιοι να καταλάβουν τι εννοούσα τότε…».

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Σοκάρει η Σελίν Ντιόν: Έπαιρνε τόσο Valium κάθε μέρα που θα μπορούσε να τη σκοτώσει

30 ώρες στη Κόλαση του Δάντη: Ο Τάσος Αρνιακός μόλις ανακοίνωσε το πιο ακραίο φαινόμενο για τον καιρό τις επόμενες ώρες!

42€ σουίτα με πρωινό σε τετράστερο: Αυτές είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές της Αλβανίας που την εκτόξευσαν τουριστικά