Πατέρας 28χρονης Κυριακής: «Μακάρι να την παρέδιδα σε σένα νύφη», έγραψε στον 37χρονο φίλο της κόρης του

Οργή και θλίψη σκορπά η άγρια δολοφονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, όπου είχε καταφύγει για να γλιτώσει από τον 39χρονο σύντροφό της. Στο πλευρό της κοπέλας βρισκόταν ένας 37χρονος φίλος της, ο οποίος, σύμφωνα με τον πατέρα της 28χρονης που μίλησε στο LIVE NEWS, υπήρξε η πρώτη της σχέση.

Το μήνυμά του προς τον 37χρονο φίλο της κόρης του

Ο 37χρονος φέρεται να είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, κλεισμένος στο διαμέρισμά του, χωρίς να έχει επικοινωνήσει με κανέναν. Ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής, προσπαθώντας να του μιλήσει του έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα.

Την ημέρα της κηδείας της 28χρονης του έστειλε ένα μήνυμα λέγοντας του ότι θα ήθελε να δει την κόρη του νυφούλα δίπλα του και όχι μέσα στο φέρετρο.

«( γεια σου… Είμαι ο μπαμπάς της Κικής μας… Είναι δύσκολη μέρα για όλους μας πιο πολύ για μένα… Θέλω να είσαι δυνατός και γερός… σήμερα που θα την πάω νύφη… μακάρι να μας περιμένεις εσύ στα σκαλιά για να στην παραδώσω… αλλά δυστυχώς δεν μας έκανε το χατίρι η ζωή… Όποτε θες μπορείς να μου μιλήσεις!!! Να είσαι δυνατός», ανέφερε το μήνυμα.

Η σχέση τους χρονολογείται από το 2013, όταν ο 37χρονος γνώρισε την Κυριακή και τον πατέρα της. Ο τότε σύντροφος της 28χρονης φέρεται να ήταν πολύ υποστηρικτικός και προστατευτικός απέναντί της, με τους δύο άνδρες να διατηρούν φιλικές σχέσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και η αδερφή της Κυριακής φαίνεται να γνώριζε καλά τον 37χρονο.

Related posts

Ακομπλεξάριστη για τις αισθητικές παρεμβάσεις η Ζενεβιέβ: “Τι να λέω δηλαδή; Ότι κοιμάμαι καλά & πίνω νερό;”

“Μαμά.. ε μαμά.. μ ακούς;”: Ραγίζει καρδιές η Μαρία Τζομπανάκη για τη μητέρα της, το “αντίο” που δεν είπε ποτέ

Συγκλονίζει η κατάθεση της Γιώτας Βέη για το θαύμα που βίωσε – «Η Παναγιά με έσωσε και έζησα, θα είχα πεθάνει…»