Πανσέληνος «φορτωμένη» χρήμα από την Άση Μπήλιου: Άμεση εύνοια για Αιγόκερους και 2 ακόμη ζώδια!

H εβδομάδα ξεκίνησε με μια κλιμακούμενη ένταση που κορυφώνεται την Τετάρτη (24/4) με τον σχηματισμό της Πανσελήνου του Απριλίου στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού.

Η Σελήνη στο μυστηριώδες ζώδιο του Σκορπιού έρχεται σε κόντρα με τον Ήλιο στον πρακτικό και γήινο Ταύρο δημιουργώντας μεγαλύτερη αναμόχλευση σε συναισθηματικό επίπεδο.

Η κύρια όψη της Πανσελήνου είναι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Επειδή όλοι θα έχουν μια ισχυρή άποψη ή αντίδραση πρέπει να μετράμε καλά τις μάχες που έχουμε να δώσουμε ο καθένας μας και να μην πάρουμε αχρείαστο ρίσκο.

Καλύτερα να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να δώσουμε τόπο στην οργή και θέση στη γαλήνη της ψυχής μας. Ό,τι αφορά θέματα εξουσίας, δύναμης, κυριαρχίας, οικονομικών έρχεται στην επιφάνεια σαν καυτή λάβα.

Σίγουρα είναι μια Πανσέληνος που θα επηρεάσει την οικονομία και τις επενδύσεις, ενώ μπορεί να φέρει σκάνδαλα στην επιφάνεια είτε σε οικονομικό είτε ακόμη και σε σεξουαλικό επίπεδο και να αποκαλυφθούν μυστικά του παρελθόντος. Ας προσπαθήσουμε να είμαστε γειωμένοι, να έχουμε μια πρακτική και λογική αντιμετώπιση των πραγμάτων κι ας μην είμαστε αρνητικοί σε αλλαγές. Ακόμη δεν είναι ανάγκη να προσπαθούμε να τα ελέγξουμε όλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Related posts

Πράξη αγάπης στο παιδικό χωριό Φιλυρού: Ανεργη μανούλα αυτές τις Άγιες μέρες συγκέντρωσε για όλα τα παιδιά σοκολατένια αυγά, τσουρέκια, χυμους, μακαρονια κ.α.

Μοναδικό θέαμα στη Νάξο: Πλήθος πιστών στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (video)

“Θεέ μου ανατρίχιασα”: Η Κατερίνα Διδασκάλου απαγγέλει Κική Δημουλά για τη Μεγάλη Παρασκευή & αποθεώνεται