Πανελλήνια ανησυχία: Δύσκολες ώρες για την Μαρινέλλα – Εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Μαρινέλλα: Στο “Υγεία” με κάταγμα στο πόδι η σπουδαία ερμηνεύτρια – Ακυρώνεται το αποψινό πρόγραμμά της
Ένα ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να πάθει κάταγμα στο πόδι, είχε η αγαπημένη τραγουδίστρια Μαρινέλλα.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια, σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, βρίσκεται στο “Υγεία” και το αποψινό πρόγραμμα στο κέντρο διασκέδασης NOX έχει ακυρωθεί.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Η αποψινή παράσταση 7/2 της Μαρινέλλας με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου αναβάλλεται και θα μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί άμεσα. Η αγαπημένη μας καλλιτέχνις, λόγω μιας μικρής κάκωσης στο γόνατο, θα βρίσκεται σήμερα εκτός σκηνής.

Οι Τετάρτες θα συνεχίσουν να είναι μαγικές, αφού οι επόμενες παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά», αναφέρει η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γνωστοποιηθεί καμία λεπτομέρεια για την κατάσταση υγείας της Μαρινέλλας, αλλά και το ατύχημα που προκάλεσε κάκωση στο πόδι της.

Η ανακοίνωση του κέντρου διασκέδασης ΝΟΧ:

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα το συγκεκριμένο πρόγραμμα της σπουδαίας ερμηνεύτριας είχε επισκεφθεί ο πρωθυπουργός Κυριακός Μητσοτάκης με την σύζυγο του Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Related posts

«Πετσόκοψε» τον Λιάγκα ο Γκουντάρας: «Είπε αυτή την αθλιότητα τη στιγμή που ο Σταρόβας έδινε μάχη, η οποία ενόχλησε την Άννα» (video)

Στάθης Σχίζας κατά Ασημίνας Χατζηανδρέου: «Καλό είναι να ασχοληθεί με τα δικά της…» (video)

Όλοι σήμερα μιλούν για αυτά που είπε ο Γρηγόρης Πετράκος για το Nemo: «Ονειρεύονται τον άφυλο παράδεισό τους»