«Όταν μου το είπε ο γιατρός, δεν ξαφνιάστηκα»: Δάκρυσαν όλοι στο πλατό με την εξομολόγηση της Τένια Μακρή για τον καρκίνο

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη ήταν η Τένια Μακρύ σε μια συνέντευξη από καρδιάς και εφ’ όλης της ύλης.

Η γνωστή οικογενειακή σύμβουλος και ειδική σε θέματα σχέσεων μίλησε για τη γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του μαστού και το πώς αντιμετώπισε το άκουσμα της λέξης, όταν το πρωτοέμαθε.

Όσα αποκάλυψε

«Τον καρκίνο μου τον βρήκα μέσα από την πρόληψη. Αυτό συνέβη το 2009 όταν κάθε καλοκαίρι, που τελειώνουμε με την τηλεόραση, είχα ρουτίνα στον εαυτό μου να πάω να κάνω τις εξετάσεις μου. Το 2009 λοιπόν διαπιστώθηκε ότι υπήρχε κάτι στο στήθος μου και ο γιατρός, ο οποίος το βρήκε αυτό, μου είπε “κάντε διακοπές, κα. Μακρή και γυρίστε να το κοιτάξουμε λίγο καλύτερα”. Πραγματικά, πήγα διακοπές και γύρισα και μου είπαν ότι είναι καρκίνος».

«Το άκουσμα του πρέπει να πω ότι δεν με ξάφνιασε αλλά εκείνο που είπα ήταν “και μετά;”. Δεν με ξάφνιασε γιατί είχα ήδη προϊδεαστεί από το “κάτι υπάρχει εδώ, είναι καλύτερο να το κοιτάξεις”. Βέβαια, δεν υπολόγιζα ότι μπορεί να ήταν καρκίνος, όταν όμως το άκουσα αυτό ξαφνιάστηκα θετικά. Με την έννοια του τι κάνω από εδώ και πέρα και οι δράσεις που κινήθηκαν επ’ αυτού».

«Ο πρώτος άνθρωπος που τηλεφώνησα ήταν η κόρη μου. Είχα πάει μόνη στον γιατρό μου, όπως μου είπε όταν κοίταξε τις εξετάσεις, είπα στην κόρη μου ότι “υπάρχει καρκίνος στο στήθος μου” και το ξάφνιασμα το δικό της ήταν πάρα πολύ μεγάλο. Είναι ένα παιδί που δρα με το μέσα της και μου είπε, “μάνα τι θα κάνεις;”. Είπα ότι θα κάνω εκείνο το οποίο λέει η επιστήμη και με τη βοήθεια του Θεού θα βγούμε σε μιαν άκρη» αποκάλυψε η Τένια Μακρή.

Δείτε το video


Related posts

Ξέσπασε η μητέρα Γεράσιμου: «Η μόνη τιμωρία όσων φταίνε είναι να μπουν στη θέση μας»

Πανελλήνιος σεβασμός στην Καρυστιανού: «Θα το τραβήξω μέχρι τέλους και θα κερδiσω. Μόνο αuτό μου έχει μείνει»

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του Γεράσιμου: «Είναι σε κώμα εδώ και έναν χρόνο – Δεν μπορώ να αντικρίσω τα βαγόνια»