“Όταν ανοίγει η διαθήκη & ο γέρος στα αφήνει όλα”: Πάρτι στο twitter με την εμφάνιση της Φουρέιρα στο Fame Story

Η Ελένη Φουρέιρα με total black εμφάνιση έκανε το Twitter να πάρει «φωτιά» ήδη από την έναρξη του αποψινού μεγάλου τελικού του Fame Story.

Απόψε Παρασκευή (22/12) διεξάγεται ο μεγάλος τελικός του Fame Story και η Ελένη Φουρέιρα έκανε το Twitter να πλημμυρίσει από σχόλια που αφορούσαν την εμφάνιση που επέλεξε για τη μεγάλη βραδιά.

«Παναγία ντύθηκε»

Η Ελένη Φουρέιρα ντύθηκε στα μαύρα με αποκαλυπτικό top και ολοκληρώνοντας το outfit φορώντας ένα μαύρο πέπλο από δαντέλα στο κεφάλι. Ήταν ζήτημα μερικών λεπτών από την εμφάνισή της στη οθόνη μέχρι να πλημμυρίσει το Twitter από σχόλια τηλεθεατών.

Βέβαια, αν και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, αφού και στα προηγούμενα live η τραγουδίστρια κατόρθωνε με τις εμφανίσεις της να trendαρει στις πρώτες θέσεις του Twitter, σήμερα μάλλον το κοινό δεν «τρελάθηκε» με τη στυλιστική επιλογή της τργουδίστριας.

«Χριστούγεννα είναι, όχι Πάσχα, Παναγία ντύθηκε, Όταν ανοίγει η διαθήκη…, έλα ασήμωνε για να σε λέω», είναι μόνο ένα μικρό δείγμα των σχολίων για την Ελένη Φουρέιρα.

Δείτε τα σχόλια στο twitter

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της