ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΡΡΟΗ: Αυτοί κερδίζουν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας !

Όπως πάντα αυτά τα τελευταία χρόνια, σας αποκαλύπτουμε το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού νωρίτερα από όλους, ακόμα και από μεγάλα ειδησεογραφικά site..

Σήμερα, λοιπόν, έχουμε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα! Έτσι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες σας αποκαλύπτουμε ότι νικητές θα αναδειχθούν:

Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα 18/1 στο Survivor 4 το πρώτο αγώνισμα ασυλίας

Εδω μπορείτε να δείτε τον αγωνα

Όπως όλοι – ειδικά οι φανατικοί – έχετε καταλάβει θα επικρατήσει “χαμός”, ενώ η αγωνία για το ποια θα κερδίσει την πρώτη ασυλία, με τις ομάδες να είναι εντελώς διαφορετικές, είναι μεγάλη!

Ο σημερινός στίβος μάχης, δεν έχει να κάνει με κλειστά μάτια ή με σπρώξιμο κάποιας ρόδας, αλλά με δύσκολα εμπόδια και στόχο!

Το Youweekly.gr, όπως κάθε ημέρα σας μεταφέρει με 100% σιγουριά και επιτυχία την νικήτρια ομάδα, έτσι και σήμερα θα σας αποκαλύψει ποια θα πάρει την πρώτη ασυλία και ποια θα αναγκαστεί να ψηφίσει υποψήφιους προς αποχώρηση.

Αποκλειστικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα που θα κερδίσει σήμερα την ασυλία είναι η ομάδα του Τζέιμς, δηλαδή η ΜΠΛΕ ομάδα! Άρα, η ομάδα του Κοψιδά, δηλαδή η Κόκκινη, θα πάει στο συμβούλιο του νησιού και θα αναγκαστεί να ψηφίσει έναν παίκτη της προς αποχώρηση. Κάτι μας λέει πως αυτός ο παίκτης θα είναι η Ανθή Σαλαγκούδη.. Την γλίτωσε μία, την γλίτωσε δυο… ε, τρίτη δεν έχει.

Νικητές: Μαχητές – ΜΠΛΕ

Πάντα σας μεταφέρουμε την πληροφορία με κάθε επιφύλαξη

Related posts

Μισθός ευκαιρίας με 4ψηφιο αριθμό: Ο Βασιλιάς Κάρολος ψάχνει προσωπικό & η Καμίλα έβαλε την πιο viral αγγελία της χρονιάς

Ξινό βγήκε το ταξίδι στη Ιωάννα Τούνη: «Μας άκουσε όλο το μαγαζί, φύγαμε τρέχοντας…»

Θανάσης Κουρλαμπάς: “Δεν πήραμε κινητό στην κόρη μας μέχρι το Γυμνάσιο και τελικά την πληγώσαμε”