Οργή με τον Γιώργο Λιάγκα: “Ναι, κάνω διακοπές και δεν τις σταμάτησα εξαιτίας των πυρκαγιών. Μη με ακολουθείτε αν χαλιέστε”

Ο Γιώργος Λιάγκας κάνει τις διακοπές του και μοιράζεται στιγμιότυπα από αυτές στο Instagram. Όμως σε μια ανάρτηση υπήρξε ένα σχόλιο και ο παρουσιαστής έδωσε την δική του απάντηση.

Ο παρουσιαστής μοιράστηκε με τους followers του ένα βίντεο από τις διακοπές του στους Παξούς γράφοντας στη λεζάντα: «Η φύση που ο άνθρωπος δεν σέβεται και εκδικείται, μας χαρίζει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μας… Μπλε σπηλιά στους μοναδικούς Παξούς. Ίσως το ωραιότερο νησί μας σε φυσική ομορφιά… ΥΓ: Ας μην τσακωθούμε και γι αυτό», έγραψε.


Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα

«Φτάνει η προβολή η Ελλάδα καίγεται ,το κατάλαβες;;;;;;», σχολίασε μια ακόλουθος του με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντά:

«Η Ελλάδα δυστυχώς κάηκε όπως κάθε χρόνο. Μετά έρχονται οι εξαγγελίες και μετά από ένα χρόνο γίνονται ακριβώς τα ίδια. Και μετά όλοι κάνουμε σαν να είναι κάτι καινούργιο και να μην ξέρουμε σε ποια χώρα και με ποιους ανθρώπους ζούμε. Έκλαψα και μάτωσα όπως όλοι οι σοβαροί άνθρωποι. Κυρίως για τις ανθρώπινες απώλειες και μετά για τις περιούσιες αλλά και την φυσικοί μας κληρονομιά που κάθε χρόνο την μειώνουμε. Κάνω διακοπές με την οικογένεια μου και ναι, δεν τις σταμάτησα, όπως φαντάζομαι κανένας που δεν είχε προσωπικό θέμα.

Ούτε εργαζόμουν για να μπορώ να πω όλα αυτά που αισθανόμουν και πιστεύω, όπως πάντα κάνω. Από την άλλη τι ακριβώς σας λέει ότι κάποιοι που ανεβάζουν τυποποιημένα μηνύματα λύπης, όλως τυχαίως, όλοι τα ίδια, πραγματικά συναισθάνονται τι ακριβώς συμβαίνει, η βοηθούν με κάποιον τρόπο? Καμιά φορά η σιωπή είναι πιο έντιμη στάση. Δεν νομίζω να προκαλώ που δείχνε τις ομορφιές της χώρας μας και όχι ακριβά εστιατόρια, βίλλες και ξενοδοχεία. Ως εκ τούτου αν πραγματικά σας ενοχλεί όλο αυτό, το πιο απλό να μη με ακολουθείται για να μην χαλιέστε άδικα. Σας ευχαριστώ για το μήνυμα σας», έγραψε.

Related posts

Ραγίζει καρδιές η η Δώρα Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Ένα μήνα πριν “φύγει”, του είπα όλα όσα έπρεπε να του πω»

Ρίγη συγκίνησης: Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ύψωσαν τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία στο Άγιο Όρος

Ασπίδα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου ο Χρήστος Δάντης: “Όταν, λοιπόν, είσαι αναξιοπρεπής και έχεις βρίσει έναν άνθρωπο…”