Όλοι οι Έλληνες στο πλευρό του Λευτέρα Πανταζή, τον βρήκε μεγάλο κακό: «Μου έκλεψαν την “Prada” μου»

Ο Λευτέρης Πανταζής έπεσε θύμα κλοπής. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή «Γεια σου», κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στη Θεσσαλονίκη, έχασε ένα νεσεσέρ.

Οι δύσκολες ώρες που βίωσε

Ωστόσο, αυτό που του έκανε εντύπωση ήταν πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά, που έχασε αντίκειμενά του, ταξιδεύοντας με την εν λόγω εταιρεία.

«Ταξιδεύω κάθε Πέμπτη με μία γνωστή εταιρεία, γιατί τραγουδάω στη Θεσσαλονίκη, και είναι η δεύτερη κρούση που τους κάνω. Η πρώτη ήταν πριν από 3 μήνες, όταν έχασα ένα μικρό πορτοφόλι με κάρτες μέσα. Ευτυχώς, ήταν ληγμένες αυτές οι κάρτες. Εγώ δίνω τον σάκο μου στις αποσκευές, γιατί έχω μέσα σπρέι και τα λοιπά. Έχω συνήθως ένα κοστούμι μαζί μου και μία τσάντα με πράγματα που χρειάζομαι. Το κοστούμι το παίρνω μαζί μου, την τσάντα τη δίνω κλειδωμένη στις αποσκευές», περιέγραψε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Επειδή είναι η δεύτερη κρούση, θεώρησα σωστό να στείλω mail στην εταιρεία. Είχα ένα τσαντάκι Prada μαύρο, ένα μικρό νεσεσέρ, που έχω πράγματα μέσα, το οποίο το άδειασα μέσα στον σάκο μου και κράτησα μόνο το τσαντάκι».

Όπως εξήγησε αργότερα, ο ίδιος έστειλε ένα mail στην εταιρεία, αναφέροντας τι έχει συμβεί. «Πήγα στο ξενοδοχείο, πήγα στο δωμάτιο, άνοιξα την τσάντα και έλειπε το νεσεσέρ. Έκανα εκεί την καταγγελία, γιατί δεν προλάβαινα να πάω το βράδυ στο αεροδρόμιο, γιατί τραγουδούσα. Μου απάντησαν αμέσως, μου είπαν ότι σε 10 μέρες περίπου θα έχουμε απάντηση του τι έχει συμβεί», λέει.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Είναι πολύ περίεργο, γιατί μου άδειασε όλα τα πράγματα και πήρε μόνο το τσαντάκι. Θέλω πρώτα να ακούσω τι έχει να μου πει η εταιρεία και μετά θα δω τι θα κάνω».

Related posts

Δεν άντεξε και ξέσπασε: Η Δανάη Μπάρκα ξεκαθάρισε τη θέση της με 1 ανάρτηση & έκλεισε πολλά στόματα

«Πήραν τα υπολείμματα των παıδıών και τα πέταξαν» Σπαράζει καρδıές ο πατέρας του 26χρονου Δημήτρη

«Γκόμενοι είμαστε;» – «Ποτέ δεν ξέρεις»: Όταν η Δανάη Μπάρκα είχε κάνει φάρσα στην Κατερίνα Καινούργιου