Όλο το twitter την χειροκροτά: Η συγκλονιστική ερμηνεία της Αναστασία Τσιλιμπίου που δεν το έχει κάνει καμία στην τηλεόραση

΄Όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς “Αυτή η Νύχτα μένει”, πολύ δυνατές σκηνές εκείνη όμως που προκάλεσε θαυμασμό στο Twitter ήταν εκείνη με τη Μυρτώ στο ψυχιατρείο, την ώρα που ο παπά Ντανίλος και ο Πόντικας της ανακοινώνουν πως είναι έγκυος!

Προηγήθηκε η σκηνή με την Ηλιάνα Μαυρομάτη ως Ζέτα να κλαίει πάνω από τον Στρατή (Βασίλης Μπισμπίκης) τον οποίο θεωρεί νεκρό όταν τον βρίσκει μέσα στο δάσος και αφού έχει δεχτεί πυροβολισμό.

Η σκηνή που μάγεψε τους πάντες

Η Ζέτα νομίζει ότι ο Στρατής δεν ζει πια όταν της ψελλίζει κάποιες κουβέντες και ύστερα χάνει τις αισθήσεις του. Η Ζέτα κλαίει πάνω από τον Στρατή ο οποίος όμως αναπνέει και έτσι με τη βοήθεια της φίλης της, της Βάσως, τον πάνε στο νοσοκομείο.

Μετά από αυτή τη σκηνή όμως ακολούθησε η ακόμα πιο δυνατή σκηνή με τη Μυρτούλα, κατά κόσμον Αναστασία Τσιλιμπίου, η οποία δέχεται επίσκεψη από τον παπά Ντανίλο και τον Πόντικα. Έχουν προσπαθήσει πολλές φορές, όπως έχουμε δει στα προηγούμενα επεισόδια, να της πουν ότι είναι έγκυος, όμως δεν τα έχουν καταφέρει. Έτσι αποφασίζουν να το κάνουν μαζί.

Και οι φόβοι τους ότι η Μυρτώ θα χάσει για ακόμα μία φορά τα λογικά της, επιβεβαιώνονται.

Ο παπά Ντανίλος προσπαθεί με τον πιο γλυκό τρόπο να της το πει και όταν τελικά της λέει καθαρά, εκείνη… χάνεται.

Το βλέμμα της κοιτάει στο κενό και αρχίζει να παραληρεί. Λέει ασυνάρτητα πράγματα και μία ιστορία που έχει ως ήρωες τους γονείς της που τόσο αγαπούσε.Οι δύο άντρες σαστίζουν και η νοσοκόμα από τις φωνές της Μυρτώς τρέχει να τους βοηθήσει. Τούς ζητάει να βγουν από το δωμάτιο για να την ηρεμήσει ενώ η Μυρτώ πλέον έχει χάσει κάθε επαφή με το περιβάλλον και χτυπιέται πάνω στο κρεβάτι.

Η ερμηνεία της αυτή «γονάτισε» τους τηλεθεατές οι οποίοι υποκλίθηκαν στην υποκριτική δεινότητα της νεαρής ηθοποιού. Δείτε παρακάτω κάποια από τα χαρακτηριστικότερα tweets με σχόλια:

Related posts

«Όχι στην συγκάλυψη»: Θύελλα αντιδράσεων με την απόφαση για τον Όλιβερ της Αράχωβας

Όλο το διαδίκτυο μιλά για την Εριέττα Κούρκουλου: Είπε για τον Όλιβερ την πιο σκληρή αλήθεια και χειροκροτήθηκε

«Ήταν ο πυρήνας της ζωής μου…» – Τα τρυφερά λόγια του Αλέξανδρου Λυκουρέζου για τη Ζωή Λάσκαρη, λίγα χρόνια μετά το θάνατό της