Όλη η αλήθεια πίσω από τις φήμες: Η Σμαράγδα Καρύδη αποκάλυψε τον λόγο που δεν έχει κάνει σειρά επί 7 χρόνια

Η Σμαράγδα Καρύδη, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στην εκπομπή The 2Night Show, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων, μίλησε για τη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί IQ160 αλλά και την απόφασή της να μην κάνει σειρά για 7 ολόκληρα χρόνια.

Ο λόγος που δεν έχει κάνει τηλεόραση τα τελευταία χρόνια

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Έχω κάνει μπακαλίστικα τεστ IQ. Μέσα στο ίντερνετ αλλά ήμουν πάνω από το μέσο όρο, δεν θέλω παραπάνω. Αυτή η κοπέλα που υποδύομαι έχει IQ160 μετρημένο αλλά δεν την έχει βοηθήσει κάπου στη ζωή της. Δεν έχει καταφέρει να κάνει τίποτα ώριμο. Ο χαρακτήρας της υπερβαίνει αυτό που έχει. Έχω συναντήσει άνθρωπο που ήταν πολύ ευφυής αλλά έκανε χαζομάρες. Με τη συναισθηματική νοημοσύνη τα πάω καλά. Έχω κάνει τις βλακείες μου αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένη. Θα ήθελα να είχα λιγότερες φοβίες.

Είχα να κάνω 7 χρόνια σειρά. Είχε χτυπήσει το τηλέφωνο αλλά δεν είχα βρει σενάριο που να μου αρέσει. Για αυτό δεν ήθελα. Έκανα και τα τηλεοπτικά και προτιμούσα να κάνω αυτά αντί για μια μέτρια σειρά. Όταν είδα τα επεισόδια του γαλλικού IQ160 ξετρελάθηκα. Έχει και το κωμικό και το μυστήριο. Είναι έξυπνο σενάριο. Είναι αυτοτελείς ιστορίες που μπορείς να το δεις τώρα ή κάποιο άλλο».

Related posts

Μελέτης Ηλίας: “Πάω στο μάρκετ και ντρέπομαι να κοιτάξω τις εκπτώσεις, νομίζουν πως οι ηθοποιοί είμαστε ζάπλουτοι”

Αληθινή ιστορία: Γλίτωσε από τους Ταλιμπάν και έριξε ροδοπέταλα στην εικόνα της Παναγίας από το ελικόπτερο του

Σούσουρο με τις φωτο, με μπικίνι πάνω στο σκάφος: Έτσι είναι το σώμα της Στεφανίδου στα 54 χωρίς ρετούς