Όλεθρος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: Λουκέτο στο μαγαζί του στην Αλόνησο

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ο παρουσιαστής ήταν για πολλά χρόνια στο πλευρό των Ράδιο Αρβύλα και το κοινό τον είχε αγαπήσει. Πριν αρκετούς μήνες έγινε γνωστό στα κανάλια πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται για εκβιασμό διακίνησης ροζ βίντεο και για αισχρότητες απέναντι στο γυναικείο φύλο και έτσι οι συνεργάτες της εκπομπής αποφάσισαν να τον απομακρύνουν.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Κανείς δεν πάτησε στο μαγαζί του φέτος

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποφάσισε, παρά το γεγονός πως είχε συμβόλαιο στο μαγαζί μέχρι το 2023, να μην το διατηρεί άλλο και να ολοκληρώσει από τώρα την συμφωνία του ίδιο με τον ιδιοκτήτη.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», η εν λόγω εξέλιξη βρίσκει σύμφωνο και τον ιδιοκτήτη, οποίος εξαρχής δεν ήθελε να συνεχιστεί η συνεργασία τους, μετά τα όσα βγήκαν στο φως για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για revenge porn, παρά το γεγονός ότι ο παρουσιαστής του κατέβαλε κανονικά το ενοίκιο.

Έτσι, το μαγαζί περνάει ολοκληρωτικά στα χέρια του ιδιοκτήτη, ο οποίος θα το μετατρέψει σε παραδοσιακό καφενείο, ενώ απαιτούνται και πολλές αλλαγές, όπως για παράδειγμα το όνομα του μαγαζιού, προκειμένου τίποτα να μην θυμίζει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Related posts

Μισθός ευκαιρίας με 4ψηφιο αριθμό: Ο Βασιλιάς Κάρολος ψάχνει προσωπικό & η Καμίλα έβαλε την πιο viral αγγελία της χρονιάς

Ξινό βγήκε το ταξίδι στη Ιωάννα Τούνη: «Μας άκουσε όλο το μαγαζί, φύγαμε τρέχοντας…»

Θανάσης Κουρλαμπάς: “Δεν πήραμε κινητό στην κόρη μας μέχρι το Γυμνάσιο και τελικά την πληγώσαμε”