Όλα Τούμπα στο Survivor! Αυτή Είναι η Ανακοίνωση τους Σάκη Τανιμανίδη που Αλλάζει τα Πάντα στο Παιχνίδι!

Στην τελική του ευθεία βρίσκεται το «Survivor».

Ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ οδεύει προς την ολοκλήρωσή του. Μετά την χθεσινοβραδινή αποχώρηση του Πάνου πλέον έχουν μείνει έξι παίκτες και σε λίγες μέρες θα μάθουμε τον τελικό νικητή.

Το παιχνίδι αλλάζει και πάλι όπως ανακοίνωσε στο συμβούλιο του νησιού ο Σάκης Τανιμανίδης.
Μετά την αποχώρηση της Εύης Σαλταφερίδου οι αγώνες έχουν γίνει ατομικοί με τα ματσαρίσματα να είναι ανδρών εναντίων ανδρών και γυναικών εναντίων γυναικών. Ωστόσο και αυτό αναμένεται να αλλάξει και πάλι.

Πλέον όπως θα δούμε και στο σημερινό επεισόδιο, οι έξι παίκτες που έχουν απομείνει θα παλέψουν για την ασυλία όλοι με όλους. Θα δούμε δηλαδή και αγώνες μεταξύ ανδρών και γυναικών.

Η σημερινή ασυλία κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη για τη συνέχεια του παιχνιδιού αφού βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την τελική τετράδα. Όπως ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης η ατομική ασυλία θα κερδηθεί από έναν παίκτη αντί για δύο, ενώ οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι δύο αντί για τρεις

via

Related posts

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Τσαλίκης: “Η ΕΡΤ να βρει κανένα πιτσιρίκι για τη Eurovision, η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα”

Όλα τα φώτα πάνω στη Βεργίνα: Αρχαιολόγοι βρήκαν το λουτρό του Μεγάλου Αλεξάνδρου στις Αιγές

Σκληρός «επίλογος» για Μάρκο Σεφερλή & Έλενα Τσαβαλιά: «Ήταν προδοσία και αποφασίσαμε ότι…»