«Οι στιγμές που καταγράψαμε…» – Η συγκινητική ανάρτηση του Δημήτρη Μακαλιά για την απώλεια του αδερφού του

Ο ηθοποιός, Δημήτρης Μακαλιάς έκανε το πρωί της Κυριακής 1 Οκτωβρίου μία σπαρακτική δημοσίευση τον προσωπικό του λογαριασμό στο Inastagram, αναφερόμενος στην απώλεια του αδερφού του. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε εκμυστηρευτεί. πως έχει ακόμα τον αριθμό του.

Η συγκλονιστική δημοσίευση του Δημήτρη Μακαλιά

Ο ηθοποιός σε ηλικία 27 χρονών έχασε τον αδερφό του, ο οποίος ήταν 30 μόλις ετών τότε. Δε διστάζει να κάνει αναρτήσεις με κοινές φωτογραφίες τους, από τα παιδικά τους χρόνια και να δείχνει πόσο τον σκέφτεται και πόσο του λείπει. Τον έχασε από ανακοπή καρδιάς, όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν. Ο αδερφός του πέθανε μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο βρισκόταν κάτω από το σπίτι του, καθώς μόλις είχε επιστρέψει από την εργασία του.

Η σημερινή ανάρτηση έγραφε:

«Τα χρόνια μετράνε.
Οι στιγμές που καταγράψαμε. Με αυτά τα χρώματα. Χωρίς φίλτρα αλλαγής. Με τον ήλιο να χτυπάει στα μάτια.
Και τον έναν να αγκαλιάζει τον άλλο.
#brother #mother»

Στο “Σημείο συνάντησης” της ΕΡΤ βρέθηκε ο Δημήτρης Μακαλιάς έχοντας απέναντι του, την Δανάη Μπάρκα. Στη συζήτηση τους πάνω, ο ηθοποιός συγκλόνισε με την εξομολόγηση που έκανε για το θάνατο του αδερφού του.

«Γενικότερα είμαι πάρα πολύ ψύχραιμος στις δυσκολίες της ζωής, αλλά όταν πέθανε ο αδερφός μου, πέρασε από το μυαλό μου να πηδήξω από τον πέμπτο όροφο. Για να περάσει από το μυαλό σου, που δεν το κάνεις, έχει ένα υπόβαθρο όλο αυτό. Δηλαδή το… έχτισα μήνες για να φτάσω να πω… τι νόημα έχει τώρα; Που πάει όλο αυτό; Ενώ ήμουν καλά σε όλα τα άλλα, αυτό ήταν πολύ σκληρό.

Όπως προκύπτουν πολλά πράγματα στη ζωή, στην αρχή σου προκαλεί ένα σοκ που όντως μετατοπίζεσαι. Η καθημερινότητα σε κάνει να επανέλθεις, το ξεχνάς. Θα σου πω τώρα που έχουν περάσει πολλά χρόνια, στην αρχή έβλεπα πολύ αλλιώς τα πράγματα, αλλά τώρα επανήλθα. Η απώλεια σε μετατοπίζει σε σχέση με σένα προσωπικά τελείως», είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς. Στήριγμα του ωστόσο καθημερινά, είναι η σύζυγος του.

Related posts

Σοβαρή κατακραυγή στο twitter για Ζερόμ Καλούτα & Θανάση Αλευρά τη βραδιά του τελικού – «Αν είχατε τσίπα θα είχατε παραιτηθεί»

Στο πλευρό της Παπαρίζου η Γαρμπή: «Η αξία του καλλιτέχνη δεν μεγαλώνει και δεν μικραίνει ανάλογα με τα κιλά του»

Κόλαφος ο Κώστας Τσουρός για Μαρίνα Σάττι: “Ήταν σαν κακομαθημένο 8χρονο”