Οι φωτιές στην παραλία και το ψηφιδωτό: Το μέρος που πέρασε το Πάσχα ο Αλέξης Γεωργούλης πριν την καταγγελία – Τι αναφέρει φιλικό του πρόσωπο

Τις διακοπές του Πάσχα, πέρασε στην Λάρισα ο Αλέξης Γεωργούλης πριν αποκαλυφθεί η καταγγελία εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση, από την Έλενα Χρονοπούλου.

Σε φιλικό σπίτι πέρασε το Πάσχα

Ο πρώην πλέον ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πέρασε το Πάσχα στο σπίτι φίλου του στη Βελίκα, εκεί όπου το βράδυ της Ανάστασης άναψαν φωτιές στην παραλία και έψησαν το παραδοσιακό οβελία, ωστόσο ο Αλέξης Γεωργούλης, δεν έφαγε καθώς είναι vegan. Το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα ο Λαρισαίος κατηγορούμενος ασχολήθηκε με ένα ψηφιδωτό που βρίσκεται στο χώρο του σπιτιού.

Μάλιστα, όπως ανέφερε στην εκπομπή του Alpha T-live ο φίλος του Αλέξη Γεωργούλη που έχει το σπίτι που πέρασαν τις διακοπές του Πάσχα στη Βελίκα: «Έχω 4 κόρες, δεν θα τον έβαζα στο σπίτι μου αν πίστευα κάτι τέτοιο», και συνέχισε πως «περάσαμε πολύ ωραία, φαινόταν να μην τον απασχολεί κάτι, ωστόσο όταν έμαθε ότι βγήκε στο προσκήνιο η καταγγελία εναντίον του, έφυγε άμεσα για την Λάρισα για να ενημερώσει την οικογένειά του, πριν το μάθουν από αλλού».

Δείτε το video

Related posts

Αλέξανδρος Παρθένης για τα παιδιά της συντρόφου του: «Τα έχω σαν δικά μου. Τα μεγαλώνω και να τα νοιάζομαι»

«Φοβάμαι πολύ για τον γιο μου»: Η εξομολόγηση του Σπύρου Παπαδόπουλου και η περιπέτεια με τον καρκίνο

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκαλύπτει: «Μου έδιναν 7.000 ευρώ την εβδομάδα για να πάω σε ριάλιτι και είπα όχι»