Οι δύσκολες στιγμές της Ιωάννα Τούνη: «Η μεγαλύτερη δυσκολία μου στην εγκυμοσύνη ήταν…» – Τα κιλά και η νέα καθημερινότητα με τον γιο

Στην πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση, μετά την γέννηση του γιου της έκανε η Ιωάννα Τούνη, στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι μιλώντας στη Σίσσυ Χρηστίδου για τη νέα της ζωή με τον γιο της, αλλά και όσα βιώνουν με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Όσα αποκάλυψε

Απαντώντας για τη νέα καθημερινότητα με το μωρό της, η Ιωάννα Τούνη ανέφερε πως ο μικρός της βρίσκεται διαρκώς μαζί της, αφού δεν υπάρχει κάποιο συγγενικό πρόσωπο στην οικογένεια, ώστε να αφήσει λίγο ελεύθερο χρόνο για το ζευγάρι.

«Παρακολουθώ το μωρό ώστε να δω αν χαίρεται ή ζορίζεται. Βλέπω του αρέσουν οι βόλτες. Νομίζω σε όλα τα μωράκια αρέσουν, ίσως οι γονείς τους μεταφέρουν το άγχος και το στρες», είπε η Ιωάννα Τούνη.

Και εξομολογήθηκε για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης και τη νέα ζωή ως μητέρα: «Η μεγαλύτερη δυσκολία μου ήταν οι ορμόνες μου σίγουρα και ο Δημήτρης θα σου πει ότι γίνεται ένα μικρό πάρτι. Μπορείς ως έναν βαθμό να έχεις τη ζωή που είχες και πριν, εμένα με βοηθάει και η δουλειά μου γιατί είναι δική μου δουλειά. Το μωρό είναι όλη μέρα το κολλητάρι μου πραγματικά», είπε η Ιωάννα Τούνη.

Για τα κιλά της εγκυμοσύνης: «Έχω ψηλοεπανέλθει. Είχα πάρει 15 κιλά στην εγκυμοσύνη μου έχουν μείνει (να χάσω) τα 4-5. Όλα καλά, ελεγχόμενα», απάντησε η Ιωάννα Τούνη καλεσμένη στο Mega.

Related posts

Μοναδικό θέαμα στη Νάξο: Πλήθος πιστών στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (video)

“Θεέ μου ανατρίχιασα”: Η Κατερίνα Διδασκάλου απαγγέλει Κική Δημουλά για τη Μεγάλη Παρασκευή & αποθεώνεται

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Ο πραγματικός γολγοθάς που ανέβηκε ο πρωταγωνιστής στα γυρίσματα