«Οι δικηγόροι μου μελετάνε τα πάντα»: Σε δικαστική διαμάχη ο Γιάννης Παπαμιχαήλ με τον Νίκο Κοκλώνη για το J2US

Ένα δημόσιο ξέσπασμα, έκανε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, το οποίο αφορούσε την συμμετοχή του στο J2US.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην τελευταία εμφάνιση που έκανε στο μουσικό σόου με coach την Ειρήνη Μερκούρη, και μεταξύ άλλων αποκάλυψε για ποιον λόγο δεν ακουγόταν καλά η φωνή του.

Μάλιστα ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ανέφερε πως μελετάει την κατάσταση με τους δικηγόρους του και σύντομα θα επανέλθει με νέα στοιχεία.

Η ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ

«Δεν πόσταρα τίποτα γιατί ήθελα να είμαι σίγουρος για αυτό που θα σας πω. Όχι απλά τραγούδησα αλλά το είπα και πάρα πολύ καλά. Τώρα γιατί δεν ακούστηκαν στα verse και ακούστηκα μόνο να κάνω δεύτερες φωνές κάποιος ανεβοκατέβαζε το channel strip στην κεντρική κονσόλα που δίνει ήχο στην τηλεόραση και στην αίθουσα. Ποιος και γιατί, το γιατί το γνωρίζω όσο για το ποιος θα το μάθω και αυτό. Πώς κατάλαβα ότι έχω δίκιο; Γιατί πολύ απλά η μίξη που ακουγόταν στα πίσω ηχεία πίσω από το stage ήταν κανονικότατη και όλα ακούστηκαν άψογα μου το επιβεβαίωσαν τρία στελέχη της παραγωγής και ο Σταμάτης δεν πίστευε αυτά που του είπαν. Οπότε τι ακριβώς συμβαίνει; Γιατί ο Σταμάτης άκουγε ότι έστελνε η κεντρική κονσόλα. Οπότε είπε την αλήθεια.Τέλος αυτό που είπε ο Ψινάκης το παρατηρήσατε το είδατε καλά καταλάβατε το υπονοούμενο;; Εγώ και όλοι οι φίλοι μου το καταλάβαμε. Τι λες ρε; Πας καλά; Πού σκας με μαύρο γυαλί ηλίου και το φοράς μέχρι που έφυγες!!! Όλα όπως προανέφερα έχουν ένα όριο και σε εμένα όχι όριο, τίποτα δεν υπάρχει. Οι δικηγόροι μου μελετάνε προσεκτικά τα πάντα και σύντομα θα προχωρήσουν στα αυτονόητα μόλις έχουμε όλα τα στοιχεία και τις αποδείξεις μέσα στις επόμενες ημέρες. Αυτά είχα να σας πω τώρα τα καλύτερα έπονται καλό βράδυ να έχετε», έγραψε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Δείτε την ανάρτηση του

Related posts

Πέντε χρόνια από την άγρια δολοφονία της Ελένη Τοπαλούδη– Το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας της 👇

«Χείμαρρος» η Κουτσελίνη: «Η Συνατσάκη και ο Ουγγαρέζος έβριζαν κάποτε το παιδί μου στην εκπομπή»

«Δεν μου την “πέφτουν” οι άντρες, έχω φάει επικές χυλόπιτες»: Απογοητευμένη η Κατερίνα Καινούργιου