«Όχι ότι είναι μακριά αυτό που λέω…»: Πήρε θέση για πρώτη φορά η Ελένη Βιτάλη μετά την αιχμηρή δήλωση για την σχέση Βανδή – Μπισμπίκης

Σάλο στο διαδίκτυο, είχε προκαλέσει πριν μήνες η ανάρτηση της Ελένη Βιτάλη για την σχέση του Βασίλη Μπισμπίκη με τη Δέσποινα Βανδή.

Πιο συγκεκριμένα είχε γράψει: «Μα μου έρχεται να πω καμία κουβέντα όμως ξέρετε τώρα πόσα θέλουνε να με κρεμάσουν στα μανταλάκια κι εμένα και όσους δεν είναι στην πάρτη τους! Ηλίθιοι όμως κατά τα άλλα καλλιτέχνες, για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς που δεν ξέρει ούτε που πατάει, ούτε γιατί γεννήθηκε, ούτε γιατί υπάρχει! Η φωτογραφία μου θύμισε την παραγγελιά! Ο Μπισμπίκης σαν αγρίμι κι η αγαπημένη… τούρλα ο πισινός της στον κόσμο!».

Πως ανέφερε την τότε ανάρτηση της

Σε πρόσφατη συνέντευξη της, αναφέρθηκε για τα σχόλια που είχε κάνει και πήρε θέση να αιτιολογηθεί.

«Είμαι αυθόρμητη και μερικές φορές – δεν είναι κακό αυτό να το παραδεχτείς – μπορεί να μετανιώσω για κάτι που λέω. Όχι ότι είναι μακριά αυτό που λέω από αυτό που συμβαίνει, αλλά καμιά φορά είναι αδηφάγος ο φακός. Υπάρχουν πολλά παιδιά που βγαίνουν από αυτά τα shows και δεν τα ξεχωρίζεις. Πάντα γινόταν αυτό. Πάντα υπήρχαν «φίλοι» που έσπρωχναν καλλιτέχνες».

Δείτε το video

Related posts

Μελέτης Ηλίας: “Πάω στο μάρκετ και ντρέπομαι να κοιτάξω τις εκπτώσεις, νομίζουν πως οι ηθοποιοί είμαστε ζάπλουτοι”

Αληθινή ιστορία: Γλίτωσε από τους Ταλιμπάν και έριξε ροδοπέταλα στην εικόνα της Παναγίας από το ελικόπτερο του

Σούσουρο με τις φωτο, με μπικίνι πάνω στο σκάφος: Έτσι είναι το σώμα της Στεφανίδου στα 54 χωρίς ρετούς