Ο Trannos είναι έτοιμος να κουβαλήσει την χώρα στην πλάτη: «Στη Eurovision θα πήγαινα εύκολα, καλέστε με, βαριέμαι να περιμένω»

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται», μίλησε ο Trannos μετά την εμφάνιση του στο live του J2US, του Σαββάτου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει στην Eurovision.

Όσα αποκάλυψε

Ο ίδιος λίγο μετά την ερμηνεία του στη σκηνή του J2US είπε: «Θα μπορούσαμε να δούμε τραπ στη Eurovision;» τον ρώτησε ο δημοσιογράφος στο οποίο ο τράπερ απάντησε: «Άνετα! Tranno στη Eurovision, όχι τραπ. Σίγουρα θα με ενδιέφερε, να γίνει η πρόταση και είμαστε μέσα. Και το κερδίζουμε».

Σχετικά με τα βραβεία Mad, ο Trannos ανέφερε: «Θα με δείτε στη σκηνή του Mad, είμαστε με πέντε υποψηφιότητες. Ελπίζω να πάρουμε και κανένα βραβείο. Να το σηκώσω».

Σχετικά με ποιον καλλιτέχνη θα ήθελα να συνεργαστεί, ο τράπερ είπε: «Σταμάτη Γονίδη. Σταμάτη σε αγαπάω».

Σε σχέση με το αν είναι «κακό παιδί» ή το κάνει για λόγους εικόνας, απάντησε: «Όχι, νομίζω όλοι καλά παιδιά είμαστε. Στο τέλος της ημέρας, όλοι καλά παιδιά είμαστε».

Τέλος, δήλωσε ότι «το γυαλί δεν το βγάζει ούτε όταν κοιμάται».

Δείτε το video

Related posts

Μισθός ευκαιρίας με 4ψηφιο αριθμό: Ο Βασιλιάς Κάρολος ψάχνει προσωπικό & η Καμίλα έβαλε την πιο viral αγγελία της χρονιάς

Ξινό βγήκε το ταξίδι στη Ιωάννα Τούνη: «Μας άκουσε όλο το μαγαζί, φύγαμε τρέχοντας…»

Θανάσης Κουρλαμπάς: “Δεν πήραμε κινητό στην κόρη μας μέχρι το Γυμνάσιο και τελικά την πληγώσαμε”