Ο Σκωτσέζος του Survivor που έχει ξεσηκώσει το Twitter: «Φέτος που δεν ψηφίζει ο κόσμος βρήκες να πας ρε θεουλη;»

Ο Rob James Seymour έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα στο φετινό Survivor και όχι αδίκως. Από τα πρώτα λεπτά ξεχώρισε όχι μόνο για την εμφάνιση του αλλά και την ιδιαίτερη προφορά του. Ο παίκτης των μαχητών βρίσκεται στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και αποφάσισε να δοκιμάσει τα όρια του μπαίνοντας στο ριάλιτι επιβίωσης.

Το μοντέλο έκανε διάφορα αθλήματατ αλλά τελικά κατέληξε να ασχοληθεί με το βόλεϊ και το τένις, έστω και ερασιτεχνικά. Στο πρώτο αγώνισμα που συμμετείχε ξεχώρισε, καθώς αντί να τρέχει περπατούσε. Η ιδιαίτερη στρατηγική που ακολούθησε, αν και ανορθόδοξη, κατάφερε να φέρει τη νίκη στην ομάδα του.

Αμέσως όπως ήταν φυσικό έγινε χαμός στο Twitter αλλά και σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας λόγο για τον πιο χαλαρό παίκτη που έχει συμμετάσχει στο Survivor. Ο παίκτης των μαχητών έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό και κάθε φορά που προβάλλεται το επεισόδιο, το όνομα του γίνεται trend στο Twitter.

Στο χθεσινό επεισόδιο ο Rob James κατάφερε να φέρει δύο νίκες στην ομάδα των μαχητών. Βέβαια η στιγμή που ξεχώρισε ήταν εκείνη στο συμβούλιο του νησιού. Ο Γιώργος Λιανός του έκανε πλάκα και του είπε πως αυτός που κάνει πράγματα και θαύματα στο στίβο μάχης πρέπει να χορέψει ζεϊμπέκικο. Ο Σκωτσέζος δέχτηκε την πρόκληση και χόρεψε, μετατρέποντας το συμβούλιο του νησιού σε ένα κλασικό ελληνικό γλέντι.

Το νέο «είδωλο» του Survivor

Ο σωσίας του Κώστα Φραγκολιά, όπως τον αποκάλεσαν, την πρώτη φορά που είδαν τον Rob James έχει καταφέρει να κάνει θραύση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Βέβαια φέτος οι κανόνες του παιχνιδιού έχουν αλλάξει κάνοντας τον παίκτη των μαχητών λίγο πιο ευάλωτο. Πλέον οι παίκτες που ψηφίζονται για αποχώρηση θα πρέπει να αγωνιστούν, ώστε να διασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

«Προσκυνάει» το Twitter

Η παρουσία του Rob James στο φετινό Survivor έχει προκαλέσει φρενίτιδα στο Twitter και έχει γίνει με το καλημέρα ο αγαπημένος παίκτης. Μάλιστα, κάποιοι θεωρούν ότι ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, διάλεξε λάθος χρονιά να πάει στον Άγιο Δομίνικο, καθώς φέτος οι κανόνες στο παιχνίδι έχουν αλλάξει και δεν ψηφίζει το τηλεοπτικό κοινό για την παραμονή του παικτών.

Related posts

Κόλαφος ο Μπάμπης Στόκας: «Δεν θα συνεργαζόμουν με τράπερ, ο στίχος τους είναι χυδαίος και ελαφρύς»

Σάλος με την Εριέττα Κούρκουλου: «Δεν τρώω κρέας το Πάσχα, γιατί αυτό μου δίδαξε Εκείνος»

Λύγισε η Χριστίνα Βίδου στον αέρα – «Να μην υπάρξουν άλλες μανάδες στη θέση μου»