Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκαλύπτει: Η Χριστίνα ήταν η πρώτη μου γυναίκα, δεν έχω υπάρξει ποτέ με άλλη γυναίκα

Καλεσμένος στο “The 2Night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης. Μεταξύ άλλων μίλησε για τα επαγγελματικά του, αλλά και τη γυναίκα του Χριστίνα Μπόμπα.

Σάκης Τανιμανίδης: Όσα είπε στην εκπομπή

“Η Χριστίνα ήταν η πρώτη μου γυναίκα, δεν έχω υπάρξει ποτέ με άλλη γυναίκα!” τόνισε μεταξύ άλλων ο Τανιμανίδης και πρόσθεσε ότι δεν τον ενδιαφέρει το παρελθόν της συζύγου του. Απλά τον ενδιαφέρει ο άνθρωπος που είναι από τη στιγμή που τον γνώρισε και μετά.

Για το ενδεχόμενο να έκαναν μαζί κάποια εκπομπή απάντησε: “Με τη σύζυγο να κάνουμε κάνα παιδάκι ακόμα, αντί για εκπομπή. Να βάλουμε μπρος! Είναι και ευχάριστη διαδικασία! Έχει ακουστεί πολλές φορές το όνομά μας και το σενάριο να κάνουμε μαζί εκπομπή, αλλά δεν έχουμε κάτι στο μυαλό μας, ούτε στα σκαριά. Είναι λίγο μακριά γιατί δεν το έχουμε αποφασίσει”.

Τα επαγγελματικά του σχέδια ανέφερε ο παρουσιαστής του Dragons’ Den: “Δεν αγχώθηκα μην μείνω εκτός τηλεόρασης τότε που παρουσίασα τηλεπαιχνίδι, γιατί η τηλεόραση δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός. Ο Σάκης γλυκάθηκε από τα χρήματα που του έδωσαν και είπε “ναι””, ανέφερε για τα επαγγελματικά του ο παρουσιαστής του Dragons’ Den.

Για τη σχέση του με τον Γιώργο Μαυρίδη και απάντησε ως εξής: “Ο χρόνος είναι πολύ μεγάλος γιατρός. Όπως έχω πει ξανά, τελικά αυτά που μας ενώνουν με τον Γιώργο είναι περισσότερα από όσα μας χωρίζουν. Μας χώρισαν κάποια πράγματα και μας χωρίζουν ακόμα, όμως αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα”

Στην συνέχεια ανέφερε: “Δεν μιλήσαμε πρώτη φορά στη βάφτιση των παιδιών μου. Είχαμε να μιλήσουμε πολλά χρόνια, αλλά τον κάλεσα στη βάφτιση γιατί ένιωθα ότι σε αυτήν την ημέρα θα ήθελα να είναι και ο Γιώργος”.

Ο παρουσιαστής και ο Γιώργος Μαυρίδης είχαν συνεργαστεί στο World Party ενώ οι φήμες τούς ήθελαν να συζητούν ξανά για την παρουσίαση ενός ακόμα τηλεοπτικού πρότζεκτ.

Related posts

Θείο «δώρο» για Κέιτ Μίντλετον & Ουίλιαμ: Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα μετά από 3 παιδιά, όλο το παλάτι το γιορτάζει

Έκλεισε για πάντα την πόρτα η Κατερίνα Γερονικολού: «Είναι μπλέξιμο! Δε θέλω να ξανασυνεργαστούμε…»

Ραγίζει καρδιές η μάνα των Τεμπών: «Τασούλη μου, Αναστασία και Αναστασία, σήμερα θα γιορτάζατε»