«Ο πόνος δεν φεύγει»: Συγκινεί η Μπέλλα Κυδωνάκη για την απώλεια του γιου της πριν 11 χρόνια

Η Μπέλλα Κυδωνάκη δεν έχει σταματήσει να σκέφτεται τον γιο της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν 11 ολόκληρα χρόνια. Η γνωστή αστρολόγος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τον πόνο που δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει αλλά και τα πράγματα στα οποία προσπαθεί ακόμα να βρει παρηγοριά.

Όσα αποκάλυψε

«Δεν λέω πια ότι «έχασα» τον γιο μου, γιατί είναι κάτι βαρύ στο ασυνείδητο. Αποφάσισα να λέω ότι «έφυγε», ότι είναι πολίτης του ουρανού πια. Ο πόνος δεν φεύγει ποτέ, απλώς διαφοροποιείται. Δεν μοιράζεται αυτός ο πόνος. Μου έχει δώσει όμως μεγαλύτερη κατανόηση, καταλαβαίνω τον άλλο όταν περνάει το ίδιο με μένα», ανέφερε η γνωστή αστρολόγος.

«Είναι δοκιμασίες αυτές. Εμείς οι γονείς, που έχουν «φύγει» τα παιδιά μας, θα κουβαλάμε πάνω μας αυτόν τον σταυρό μέχρι να «φύγουμε» κι εμείς. Ήθελα να διδάξω στον εαυτό μου και στους γύρω μου ότι δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω. Ο θάνατος είναι ένα κομμάτι του ανθρώπου, μέχρι να «φύγουμε» μας ακολουθεί και πρέπει να ζούμε την κάθε μέρα σαν να ‘ναι η τελευταία. Αυτή τη φιλοσοφία ακολούθησα και με έσωσε», εξομολογήθηκε στη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου σε άλλο σημείο η Μπέλλα Κυδωνάκη.

Να σημειώσουμε εδώ πως ο γιος της, Γιάννης έπεσε θύμα τροχαίου το 2012. Αν και βαριά τραυματισμένος, επέζησε. Δυστυχώς έξι μήνες μετά, πέθανε την ώρα που κοιμόταν, καθώς δεν άντεξε η καρδιά του.

Δείτε το video


Related posts

«Oύρλιαζα, έμεινα σoκαρισμέvη»: Δύσκολες ώρες για την Μέγκι Ντρίο ανακοίνωσε τα δυσάρεστα

Ξεσπά η Έφη Θώδη: «Να δίνεις, να δίνεις και μετά να σε φτύνουν»

Δεν κρύβεται πλέον η Αντωνά: «Το νέο μου σπίτι είναι πολύ όμορφο, όμως την ευτυχία την κάνουν οι άνθρωποι»