Ο Πιο Πολυσυζητημένος Παίκτης του Survivor 1 Διαγνώστηκε με Καρκίνο

Ήταν από τους παίκτες που συζητήθηκαν πολύ στο πρώτο Survivor που μεταδόθηκε από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Οι διαρκείς τραυματισμοί του κατά τη διάρκεια του ριάλιτι τον έκαναν αντικείμενο συζήτησης στα social media και όχι μόνο. Ο Πάνος Αργιανίδης έδειξε μια άλλη πλευρά του εαυτού του μέσα από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αποκάλυψε ότι λίγο καιρός πριν δηλώσει συμμετοχής διαγνώστηκε με καρκίνο στην ουροδόχο κύστη. Περιέγραψε τη δύσκολη περίοδο της θεραπείας του και τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε, τελικά, να μπει στο παιχνίδι ενώ παράλληλα αποκάλυψε γιατί κράτησε μυστικό, όλον αυτόν τον καιρό, την περιπέτεια της υγείας του.

Παράλληλα σημείωσε ότι οι σκληρές χημειοθεραπείες που έκανε ήταν ένας από τους λόγους που τραυματιζόταν.
«Η πρόληψη είναι αυτή που μετράει και κάνω κάθε έξι μήνες εξετάσεις. Τότε μου βρήκανε χαμηλό σίδηρο και κάναμε κάποιες εξετάσεις όπου διαγνώστηκε η ασθένεια. Μέσα σε τρεις μήνες έκανα θεραπείες που γίνονται μέσα σε τρία χρόνια» και συνέχισε: «Εκείνη τη περίοδο σκεφτόμουν μόνο τους δικούς μου ανθρώπους, οι συγγενείς το έμαθαν αρκετό καιρό μετά το παιχνίδι. Γι’ αυτό και ήταν πολύ σημαντικό το έπαθλο επικοινωνίας».

«Ξαφνικά, στα 36 μου, μέσα σε τρεις μήνες μπήκα σε διαδικασία να κάνω χημειοθεραπείες τριών χρόνων. Για τον καρκίνο ήξεραν μόνο οι γονείς και τα αδέλφια μου. Ο καρκίνος σε ωριμάζει και καταλαβαίνεις ότι η ζωή είναι στιγμές. Δήλωσα συμμετοχή στο Survivor ενώ έκανα χημειοθεραπείες. Δεν είπα τίποτα για τον καρκίνο για να μη νομίζει ο κόσμος ότι το κάνω για διαφημιστικούς λόγους» είπε ακόμη ο Πάνος Αργιανίδης.

Πηγή dailymedia.gr

Related posts

«Είμαι λίγο πριγκίπισσα»: Σπάνια εξομολόγηση της Βάλια Χατζηθεοδώρου για τους πρώην συντρόφους της

Καυτή «τορπίλη» από τον Γιάννη Καλλιάνο: «36άρι στην Αθήνα! Το αποκορύφωμα θα είναι…»

«Η οικογένειά της μιλούσε αλβανικά»: Χιλιάδες αντιδράσεις με αυτό που είπε ο Έντι Ράμα για την Μπουμπουλίνα