«Ο Π. Μουζουράκης ζήτησε απλά μια διακριτικότητα»: Ξέσπασε η Καινούργιου για τις αντιδράσεις των εκπομπών σχετικά με τον γάμο

Το Σάββατο, ο Πάνος Μουζουράκης παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Μαριλού Κόζαρη σε μια ιδιαίτερη τελετή στην Αίγινα.

Ωστόσο, δεν ήταν λίγες οι αντιδράσεις των τηλεοπτικών εκπομπών εξαιτίας του βίντεο που ανέβασε ο καλλιτέχνης, ζητώντας διακριτικότητα από τους δημοσιογράφους.

Ξέσπασε η παρουσιάστρια

Η Κατερίνα Καινούργιου, στενή φίλη της νύφης, ήθελε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα σχετικά με τις αντιδράσεις και όσα ακούστηκαν μέσα από την «Super Κατερίνα».

«Ο Πάνος ήξερε ότι θα στείλουν κάμερες, δεν είπε να μην στείλουν κάμερες, είπα απλά να έχουν μια διακριτικότητα. Μάλιστα, ήταν πολύ ευγενικοί και οι γονείς και η Μαριλού, δεν κατάλαβα γιατί σχολίαζε κάθε εκπομπή το δικό της; Το βίντεο ο Πάνος το έκανε χιουμοριστικά παιδιά, γιατί εγώ το συζήτησα μαζί του. Όσοι ξέρουν τον Πάνο, ξέρουν ότι αυτό είναι. Δεν καταλαβαίνω γιατί έβαζαν θεωρίες συνομωσίας; Ο άνθρωπος είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ, είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος, δεν ξέρω γιατί όλα αυτά.

Ούτε κατηγορούσε κάποιον ούτε στοχοποίησε κάποιον. Θα μπορούσαν να το κρατήσουν κρυφό, δεν ήταν αυτό το θέμα. Δεν καταλαβαίνω τι έγινε με τις εκπομπές. Βλέπετε ένα ωραίο ζευγάρι, ερωτευμένο, νέα παιδιά που φτιάχνουν τις ζωές τους, πείτε έναν καλό λόγο, τι γκρίνια είναι αυτή; Να το πω και απλά χέ@@@αν τα παιδιά. Ήταν τόσο ευτυχισμένοι που βίωναν την στιγμή του, που δεν τους ενδιέφερε τι θα πει ο καθένας» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το video


Related posts

“Λύγισε” η Σοφία Βογιατζάκη για τον Κιμούλη: “Είναι λες και έχει έρθει στη Γη για να κάνει όλους τους ανθρώπους καλά”

Κόλαφος η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Θέμη Αδαμαντίδη: “Για λύπηση! Σε λίγο θα μας πείτε ότι μάς βαράτε επειδή μας αγαπάτε”

“Σφάχτηκαν για τα λεφτά της διατροφής”: Σάλος με τις νέες αποκαλύψεις για το διαζύγιο Δημήτρη Λάλου – Έλενας Μαυρίδου