Ο Μουτσινάς μίλησε για όλο τον Ελληνικό λαό: Ξέσπασε για Τέμπη, για τον Καραμανλή και το αποτέλεσμα των εκλογών και καταχειροκροτήθηκε

Στη σημερινή εκπομπή «Καλό μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε για το εκλογικό αποτέλεσμα, το οποίο και καυτηρίασε με τον δικό του τρόπο.

Για το αποτέλεσμα των εκλογών

Αρχικά ανέφερε: “Τα πράγματα πήγαν απροσδόκητα εξαιρετικά για κάποιους, απροσδόκητα αδιανόητα για κάποιους άλλους. Ήταν εντυπωσιακές οι εκλογές.

Με τόσα αστεία που έκανε ο κ. Τσίπρας για τον κ. Μητσοτάκη, όλη η εκλογική καμπάνια βασικά ήταν stand up comedy, στο Λος Άντζελες που έχω γνωστούς μπορεί να πάει μια μέρα να κάνει stand up. Το έχουμε σαν λαός νομίζω -να μην το χρεωθεί μόνος του ο άνθρωπος, του συνέβη αυτό που του συνέβη- είμαστε μεγαλόστομοι, υπάρχει γλωσσάρα.

@marka147♬ original sound – Marka1

Ούτε οι ίδιοι δεν το πίστευαν οι άνθρωποι. Ήταν σαν covid που δεν τον περιμέναμε να έρθει από την Κίνα και ήρθε. Ο λαός αποφάσισε, μπράβο του, όποιοι πήγαν. Θα δεχτούμε όλη η χώρα αυτή την απόφαση, άλλα 4 χρόνια για να συνεχίσει και να δούμε πού θα φτάσει και με ποιους. Ποιοι θα ζούνε; Μη μείνουν τα δέντρα φοβάμαι”.

Για τον Κώστα Καραμνλή ανέφερε: “Μπράβο του, συγχαρητήρια στον άνθρωπο. Μπράβο του που δεν πτοήθηκε και μπράβο στον κόσμο που έφαγε πέντε κιλά λωτούς και ξέχασε τα πάντα. Μπράβο του και πρώτος.”

Related posts

Θείο «δώρο» για Κέιτ Μίντλετον & Ουίλιαμ: Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα μετά από 3 παιδιά, όλο το παλάτι το γιορτάζει

Έκλεισε για πάντα την πόρτα η Κατερίνα Γερονικολού: «Είναι μπλέξιμο! Δε θέλω να ξανασυνεργαστούμε…»

Ραγίζει καρδιές η μάνα των Τεμπών: «Τασούλη μου, Αναστασία και Αναστασία, σήμερα θα γιορτάζατε»