Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Τo βίντεο από τη Μύκονο που έγινε viral στο TikTok

Το «I am Lakis Gavalas, της γνωστής οικογενείας των Γαβαλάδων» είναι το νέο μότο του νησιού.

Viral για μια ακόμη φορά

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά με τον δικό του, μοναδικό τρόπο. Αυτήν την φορά μέσα από το tik tok account της ΤΕΜΕΝΟ, του νέου του fashion brand που έχει ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες και έχει γίνει viral.

@temenolab Η γνωστή οικογένεια των Γαβαλάδων στο νέο μας κατάστημα στη Μύκονο! #fy #fyp #temeno #temenolab #lakisgavalas #lakisgavalascasestudy ♬ Vivaldi "Four Seasons" "Spring" – harryfaoki

Με το moto «I am Lakis Gavalas, της γνωστής οικογενείας των Γαβαλάδων», ο Λάκης Γαβαλάς παρουσιάζει μέσα από το account της ΤΕΜΕΝΟ, backstage στιγμές από την δημιουργία των ρούχων, τις φωτογραφήσεις και την καθημερινότητα στο showroom.

Τώρα που το αγαπημένο icon έχει εγκατασταθεί στην Μύκονο για το πρώτο φυσικό κατάστημα του brand στα Ματογιάννια, ανυπομονούμε για ακόμα πιο αστείρευτο υλικό.

Δείτε το video

@temenolab Lakis at his new TEMENO Store in Mykonos Kalogera 25, Matogiannia. Join us to explore anazing and exclusice pieces 🫶🏻 #fy #fyp #temeno #temenolab #lakisgavalas #lakisgavalascasestudy #fypシ ♬ original sound – Defected

Related posts

Εξομολόγηση ψυχής από το Νίκο Γαλανό: «Για κάποια χρόνια ο τζόγος ήταν μεγάλο κομμάτι της ζωής μου» (video)

Ανατριχιάζουν τα τελευταία λόγια του Δημήτρη Κόκοτα: «Ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι»

«Εγώ γκαντέμης;»: Viral έγινε ξανά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο TikTok & οι απανωτές αντιδράσεις