Ο Ευαγγελάτος «χώθηκε» στο Central Perk από τα «Φιλαράκια»: «Ευτυχώς δεν πέθανε ο DiCaprio να στριμωχτεί σε μια σανίδα με την Winslet…» – Ξεσάλωσε το twitter

Το «Live News» και ο Νίκος Ευαγγελάτος, στο περιθώριο της εκπομπής «Mega Live News», «μπήκε» με τη χρήση των γραφικών μέσα στο Central Perk, για να παρουσιάσει θέμα σχετικά με τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, γνωστού ως Τσάντλερ Μπινγκ από τα «Φιλαράκια».

Πρόκειται για το καφέ στη Νέα Υόρκη και τον περίφημο καναπέ, όπου τα «Φιλαράκια», μεταξύ αυτών και ο Τσάντλερ περνούσαν αρκετές τηλεοπτικές ώρες συζητώντας για ό,τι προέκυπτε. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής παρουσίασε το τηλεοπτικό πλατό, κάνοντας λόγο πως «είναι εξαιρετικά οικείος όλος αυτός ο χώρος και η ατμόσφαιρα».

Το Twitter δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο τα όσα έκανε και είπε ο Νίκος Ευαγγελάτος σχετικά με τον Τσάντλερ.

«Κρατήθηκε ο Ευαγγελάτος και δεν έβαλε τον εαυτό του στην κενή πολυθρόνα που κοιτάει ο Τζόι, ο Ευαγγελάτος έπαιξε θέμα Μάθιου Πέρι, θέλω όταν πεθάνω να αναγγείλει τον θάνατό μου ο Ευαγγελάτος πίσω από τον πάγκο των αλλαντικών του Βασιλόπουλου» ήταν μεταξύ των αναρτήσεων που έκαναν οι χρήστες.

Δείτε τα σχόλια στο twitter

Related posts

Ανοίγουν στόματα για χωρισμό Σοϊλέδη-Αντωνά! “Άρη, ξέρω τι έκανες στις 8 Φεβρουαρίου”

Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός Γιάννης Φέρτης

Εξομολογείται ο Ορέστης Τζιόβας: «Ταξιδεύω και με αγνώστους για να μοιραστώ βενζίνες και διόδια, είναι ζόρικα»