«Ο άρχοντάς μας…» – “Έσπασε” στον τηλεοπτικό αέρα η Μελίνα Ασλανίδου για το χαμό του Καρρά

Στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» βγήκε σήμερα τηλεφωνικά η Μελίνα Ασλανίδου. Η τραγουδίστρια μίλησε για τον Βασίλη Καρρά και αναφέρθηκε στην τελευταία τους συνομιλία.

«Ο Βασίλης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας δοτικός, βαθιά ευγενής, με υπέροχο χιούμορ. Για εμάς στη Θεσσαλονίκη, ήταν ο άρχοντάς μας, η καψούρα μας, τα γλέντια, τα πάντα μας. όταν τον γνώρισα πια από κοντά, αυτό που συνάντησα ήταν μεγαλειώδες. Για εμάς ήταν ο άνθρωπός μας», είπε αρχικά η Μελίνα Ασλανίδου.

Η Μελίνα Ασλανίδου είπε στη συνέχεια: «Θα θυμάμαι την τελευταία του ατάκα όταν τον πήρα τηλέφωνο να μου πει πως είναι. Είχε απίστευτο χιούμορ μέχρι και την τελευταία στιγμή που πάλευε. Έδινε κουράγιο εκείνος, τέτοια ψυχάρα ήταν ο Βασίλης. Μου θυμίζει τον Ζαμπέτα, ο Ζαμπέτας ήταν έτσι. Ήταν μία άλλη γενιά ανθρώπων. Εμένα με έλεγε «μπέμπα» συνήθως και άλλα πολλά που δεν μπορώ να πω. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Δείτε το video






Related posts

Ραγίζει καρδιές η η Δώρα Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Ένα μήνα πριν “φύγει”, του είπα όλα όσα έπρεπε να του πω»

Ρίγη συγκίνησης: Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ύψωσαν τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία στο Άγιο Όρος

Ασπίδα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου ο Χρήστος Δάντης: “Όταν, λοιπόν, είσαι αναξιοπρεπής και έχεις βρίσει έναν άνθρωπο…”