Ο Αναστάσης Ροϊλός εξομολογείται on camera: «Δεν είχα ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις με την οικογένειά μου»

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Αναστάσης Ροϊλός στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Ο δημοφιλής ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στις σειρές του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» και «Μάγισσα», άνοιξε την καρδιά του μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια και τη σχέση με την οικογένειά του.

Όσα ανέφερε

«Ο καμβάς και το προϊόν των ηθοποιών είναι ο εαυτός μας, φλερτάρουμε πάρα πολύ με τον ναρκισσισμό και είναι η μεγαλύτερη παγίδα στην οποία μπορείς να πέσεις. Ό,τι κάλο μας έρχεται πρέπει να το βλέπουμε ως ωραίο και να το αφήνουμε πίσω. Η αμφιβολία πρέπει πάντα να υπάρχει, δεν σημαίνει ότι κάνουμε τα πάντα καλά», δηλώνει ο Αναστάσης Ροϊλός.

«Στο μεγάλωμα μου διάβαζα μεν άλλα έκανα και όλα όσα κάνουν τα παιδιά. Δεν πουλάω τον εαυτό μου ως κάλο παιδί και «ιντελεκτουέλ» ούτε και σήμερα. Δεν είχα ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις με την οικογένεια μου, η μοναξιά ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για να αρχίσω να ψάχνω τα πράγματα μόνος μου.

Χωρίς να το ξέρω, ήταν σαν να ζούσα σε έναν εντελώς δικό μου μικρόκοσμο, έχω έναν αδελφό άλλα δεν είχαμε καμία σχέση. Απ΄ όταν θυμάμαι τον εαυτό μου δεν μου αρέσει να αναλώνομαι σε πράγματα που νιώθω ότι δεν με πάνε μπροστά και δεν μου κάνουν κάλο», εξομολογείται στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Είμαι στα όρια του ψυχαναγκαστικού και στη δουλειά μου και στα πρακτικά, θα σηκωθώ και θα στρώσω κατευθείαν το κρεβάτι μου, αλλιώς έχω ένα βάρος μέσα μου. Τους λογαριασμούς τους πληρώνω τη μέρα που εκδίδονται για να μην τους ξεχάσω», παραδέχεται σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Αναστάσης Ροϊλός.

«Με ενοχλούν πολλά στη σημερινή ελληνική πραγματικότητα, άλλα νομίζω ότι όλα ξεκινούν από τις αντικοινωνικές συμπεριφορές. Όταν κάποιος βρίσκεται σε μία θέση και έχει βήμα και δεν πιστεύει αυτά που λέει, άλλα λέει αυτά που θέλει να ακούσει ο κόσμος, είναι αντικοινωνική συμπεριφορά», επισημαίνει ο Αναστάσης Ροϊλός.

Related posts

Η Κατερίνα Ζαρίφη καθηλώνει: «Θα ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί, να γίνω μαμά αγκαλιάς και όχι κοιλιάς»

Κατερίνα Στικούδη: «Κρίνουν γιατί έχω παντρευτεί αυτόν. Δεν δέχομαι από κανένα να μειώνει τον σύζυγό μου»

Ένα τσιγάρο για να πάρει μια ανάσα από τον μαραθώνιο: Ο 50χρονος που κάνει τον γύρο του διαδικτύου