Ο Αλέξης Κούγιας έριξε «χυλόπιτα» στην Εύη Βατίδου – «Η γυναίκα που υπάρχει στη ζωή μου είναι υψηλού επιπέδου, οι δηλώσεις της μού δημιουργούν πρόβλημα»

Ο Αλέξης Κούγιας με δηλώσεις του έβαλε οριστικό τέλος στις φήμες περί επανασύνδεσης με την Εύη Βατίδου.

Ειδικότερα, ο γνωστός νομικός, απαντώντας στις πρόσφατες δηλώσεις της πρώην συζύγου του, ξεκαθαρίζει στο Happy Day πως ουδέποτε τέθηκε ζήτημα να είναι ξανά μαζί, αφού ο ίδιος βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό σε σχέση.

Όσα αποκάλυψε

«Θα παρακαλούσα την πρώην σύζυγό μου και μητέρα των παιδιών μας να μην ξεκινήσουμε έναν κύκλο και να μπει η προσωπική μου στο κάδρο. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υπάρξει επανασύνδεση», ανέφερε σε πρώτο χρόνο ο Αλέξης Κούγιας σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τη δημοσιογράφο Βιβή Μπουγιούρα.

«Εδώ και αρκετά χρόνια έχω μια προσωπική σχέση με μια εξαιρετική προσωπικότητα και όλες αυτές οι δηλώσεις της πρώην συζύγου μου δημιουργούν προβλήματα γιατί κάποιος νομίζει ότι συμμετέχω και εγώ σε αυτόν τον τρόπο σκέψης», επισημαίνει ο γνωστός νομικός για την προσωπική του ζωή.

«Δεν απάντησα στην δήλωση της Εύης Βατίδου, όταν είπε πως δεν εγκρίνει τη σύντροφό μου. Ο Αλέξης Κούγιας σαν προσωπικότητα δεν θα επέστρεφε ποτέ σε μια σχέση που αλλοίωσε τον χαρακτήρα του.

Έχω κάνει μόνο καλό στην Εύη Βατίδου», πρόσθεσε στη συνέχεια και ολοκλήρωσε λέγοντας:

«Πρέπει να το ξεκόψουμε αυτό το θέμα και θα την παρακαλούσα να μην χρησιμοποιεί το όνομά μου για τέτοια θέματα.

Η γυναίκα που υπάρχει στη ζωή μου είναι υψηλού επιπέδου, έχουμε μια φυσιολογική σχέση σε όλα τα επίπεδα, δεν ασχολείται με αυτά. Αυτή η κοπέλα στάθηκε δίπλα μου σε πολύ δύσκολες στιγμές».

Δείτε το video

Related posts

Τα έχασε με τη Μιμή Ντενίση η Ελένη Μενεγάκη: «Εμείς σε ακολουθούμε όπου και να βρίσκεσαι…»

Δανάη Μπάρκα: «Μεγαλύτερη χαρά από το να τα έχεις με μάγειρα δεν υπάρχει, είναι ένα σώμα να γείρεις»

Καθηλώνει η Μαριάννα Τουμασάτου: «Έκλαιγα απ’τους πόνους, έπαιρνα βαριά παυσίπονα. Εθίστηκα, καταστράφηκε το συκώτι μου»