Ο Αλέξης Κούγιας έριξε «χυλόπιτα» στην Εύη Βατίδου – «Η γυναίκα που υπάρχει στη ζωή μου είναι υψηλού επιπέδου, οι δηλώσεις της μού δημιουργούν πρόβλημα»

Ο Αλέξης Κούγιας με δηλώσεις του έβαλε οριστικό τέλος στις φήμες περί επανασύνδεσης με την Εύη Βατίδου.

Ειδικότερα, ο γνωστός νομικός, απαντώντας στις πρόσφατες δηλώσεις της πρώην συζύγου του, ξεκαθαρίζει στο Happy Day πως ουδέποτε τέθηκε ζήτημα να είναι ξανά μαζί, αφού ο ίδιος βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό σε σχέση.

Όσα αποκάλυψε

«Θα παρακαλούσα την πρώην σύζυγό μου και μητέρα των παιδιών μας να μην ξεκινήσουμε έναν κύκλο και να μπει η προσωπική μου στο κάδρο. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υπάρξει επανασύνδεση», ανέφερε σε πρώτο χρόνο ο Αλέξης Κούγιας σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τη δημοσιογράφο Βιβή Μπουγιούρα.

«Εδώ και αρκετά χρόνια έχω μια προσωπική σχέση με μια εξαιρετική προσωπικότητα και όλες αυτές οι δηλώσεις της πρώην συζύγου μου δημιουργούν προβλήματα γιατί κάποιος νομίζει ότι συμμετέχω και εγώ σε αυτόν τον τρόπο σκέψης», επισημαίνει ο γνωστός νομικός για την προσωπική του ζωή.

«Δεν απάντησα στην δήλωση της Εύης Βατίδου, όταν είπε πως δεν εγκρίνει τη σύντροφό μου. Ο Αλέξης Κούγιας σαν προσωπικότητα δεν θα επέστρεφε ποτέ σε μια σχέση που αλλοίωσε τον χαρακτήρα του.

Έχω κάνει μόνο καλό στην Εύη Βατίδου», πρόσθεσε στη συνέχεια και ολοκλήρωσε λέγοντας:

«Πρέπει να το ξεκόψουμε αυτό το θέμα και θα την παρακαλούσα να μην χρησιμοποιεί το όνομά μου για τέτοια θέματα.

Η γυναίκα που υπάρχει στη ζωή μου είναι υψηλού επιπέδου, έχουμε μια φυσιολογική σχέση σε όλα τα επίπεδα, δεν ασχολείται με αυτά. Αυτή η κοπέλα στάθηκε δίπλα μου σε πολύ δύσκολες στιγμές».

Δείτε το video

Related posts

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Ο πραγματικός γολγοθάς που ανέβηκε ο πρωταγωνιστής στα γυρίσματα

Κόλαφος ο Πάνος Σταθακόπουλος: «Δεν πρόκειται να συνεργαστώ ποτέ ξανά με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

«Κάγκελο» η Μελιτά με αυτό που είπε ο Σεργουλόπουλος: «Το έπιασα με μια αγκαλιά και μετά το έφαγα»