Ντενίση σε Μενεγάκη: «Εγώ στηρίζομαι στη γυναικεία φιλία, μην κοιτάς εσύ που κλείνεσαι σπίτι και δεν με καλείς»

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Μιμή Ντενίση και μία ατάκα της κατά τη διάρκεια της εκπομπής, άφησε «κάγκελο» την παρουσιάστρια!

Τι συνέβη;

Η σπουδαία ηθοποιός ανέφερε ότι τη θεωρεί φίλη της και υπογράμμισε ότι μία γυναίκα όταν έχει μία φιλία με μία γυναίκα κι αν είναι αληθινή, είναι σίγουρα μία δυνατή φιλία!

Αρχικά είπε: «Εμένα μου αρέσει να έχω φίλες και να δίνω στις φίλες μου και μάλιστα έχω φίλες πολύ όμορφες φίλες… Και εσένα Ελένη μου φίλη μου σε θεωρώ! Εγώ όταν αγαπώ μία γυναίκα πρέπει να τη θαυμάζω. Οι φιλίες μας είναι πάντα επιλογή μας, είναι κοντά στον χαρακτήρα μας»!

Και στη συνέχεια η ηθοποιός δεν δίστασε να εκφράσει το παραπονάκι της αφήνοντας την Ελένη άφωνη!

Η Μιμή της είπε: «Εγώ στηρίζομαι πολύ στη γυναικεία φιλία! Μην κοιτάς εσύ που κλείνεσαι το σπίτι και δεν με καλείς στο σπίτι» και η παρουσιάστρια αναφώνησε: «Καλέ σταμάτα! Τι είναι αυτά που λες και περάσαμε τρία χρόνια κλειδαμπαρωμένοι; Αυτή τη φορά με αγκάλιασες και αυτή τη σεζόν ήρθες και κρατούσες απόσταση ασφαλείας…»

Related posts

Συγκλονίζει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Έπαθα ανακοπή στο σπίτι και “επέστρεψα” στα χέρια της Βίκυς Σταυροπούλου»

«Έσπασε» η Δέσποινα Βανδή: «Δύσκολο να συνηθίσεις ότι δε θα ξανακούσεις τη φωνή του…»

Το εξομολογήθηκε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έκλαιγα από το πρωί ως το βράδυ, πήγαινα στο σπίτι και ήμουν σε μαύρη κατάθλιψη»