Nomads: Η εμφάνιση έκπληξη, ο Ρέμος, η Υβόννη και το «τυράκι»

Μπορεί να γράφτηκε πως ο Αντώνης Ρέμος πρόκειται να πάει στις Φιλιππίνες και να κάνει έκπληξη στους παίκτες, όμως κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν είναι σίγουρο αλλά προβληματίζει και τον ΑΝΤ-1.

Σίγουρα ο Ρέμος που ανήκει στην δισκογραφική του καναλιού, είναι ένα από δυνατό όνομα που μπορεί να βοηθήσει την παραγωγή. Όμως από την άλλη θυμίζει όλο αυτό το σκηνικό πολύ το Survivor και το ταξίδι του Σάκη Ρουβά.

Θυμάστε που είχε πάει στον Άγιο Δομίνικο; Ε λοιπόν οι υπεύθυνοι της παραγωγής του Nomads θέλουν να κάνουν την διαφορά καθώς ήδη με τις αλλαγές έχουν αρχίσει να θυμίζουν πολύ την παραγωγή του Σκαϊ.

Από την άλλη βεβαίως ξέρουν και την δύναμη του Αντώνη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες αναζητούν ένα άτομο έκπληξη που μπορεί να μην είναι τραγουδιστής. Μάλιστα μαθαίνω πώς σε κλειστή σύσκεψη έπεσε στο τραπέζι και το όνομα της συντρόφου του τραγουδιστή Υβόννης Μπόσνιακ.

Αφήστε δε που για «τυράκι» έχουν σκοπό να προτείνουν να δώσει η Υβόννη ρούχα στα κορίτσια απο την συλλογή της ώστε να διαφημίσει και τα ρούχα της!

nasssosblog

Related posts

«Σήμερα μαύρος ουρανός»: Ο Θοδωρής Κολυδάς απαντά γιατί ο καιρός είναι πάντα μουντός την Μ.Παρασκευή

Ξέσπασε η Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Μα έλεος, ρωτάτε μια γυναίκα 9 μηνών πόσα κιλά έχει πάρει»

“Με προειδοποίησαν ότι…”: Πολύ δύσκολες ώρες για την Καλομοίρα, ζει την δική της εβδομάδα των Παθών