Nomads Διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (16/11) την ασυλία!

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα των ριάλιτι επιβίωσης στην Ελλάδα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο και τις διαρροές!

Αρχικά να απολογηθούμε γιατί στο Nomads, τις δύο τελευταίες φορές, η διαρροή μας έπεσε έξω! Και γι’ αυτό υπάρχει εξήγηση! Ο λόγος είναι πως τα δύο ριάλιτι, το Survivor και το Nomads, ανήκουν σε διαφορετικά κανάλια, οπότε η διαρροή του ΣΚΑΙ είναι πιο σίγουρη από εκείνη του ΑΝΤ1, που ακόμα δεν είναι έμπιστη και ότι μας διαρρέει σας το μεταφέρουμε!

Πάμε τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι! Χτες, για ακόμα μια μέρα, οι Εισβολείς δεν κατάφεραν να κερδίσουν την Επικράτεια, παρότι ήταν ανταγωνιστικοί και παρέμειναν στην Σαβάνα για ακόμα μια εβδομάδα! Από την άλλη οι Επίλεκτοι, αν και δυσκολεύτηκαν ειδικά στην αρχή, κατάφεραν να επικρατήσουν!

Σήμερα τι θα δούμε; Και πάλι απόψε έχουμε ένα αγώνισμα που θυμίζει πολύ το Survivor! Η παραγωγή προσπαθεί να βοηθήσει τους Εισβολείς να πάρουν μια νίκη, ωστόσο οι τελευταίοι δεν τα καταφέρουν! Και απόψε τα πράγματα είναι ιδιαίτερα δύσκολα για εκείνους, αφού έχουν αποδείξει πως υπάρχει μια απόσταση μεταξύ των δύο ομάδων!

Οπότε κρατάμε αρχικά πως και σήμερα οι Επίλεκτοι θα καταφέρουν να κερδίσουν την ασυλία και να κρατήσουν όλα τα μέλη της ομάδας τους στην Μαδαγασκάρη!

Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα καθώς και το trailer του επεισοδίου:

via

Related posts

Πράξη αγάπης στο παιδικό χωριό Φιλυρού: Ανεργη μανούλα αυτές τις Άγιες μέρες συγκέντρωσε για όλα τα παιδιά σοκολατένια αυγά, τσουρέκια, χυμους, μακαρονια κ.α.

Μοναδικό θέαμα στη Νάξο: Πλήθος πιστών στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (video)

“Θεέ μου ανατρίχιασα”: Η Κατερίνα Διδασκάλου απαγγέλει Κική Δημουλά για τη Μεγάλη Παρασκευή & αποθεώνεται