Ναταλία Γερμανού στο πλευρό Μαλέσκου: «Όλη η τηλεόραση ασχολείται μαζί της, μαγκιά της »

Η Ναταλία Γερμανού πήρε θέση στο γεγονός ότι η Ιωάννα Μαλέσκου έχει έρθει ξανά στην επικαιρότητα.

Μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει «Καλύτερα δε γίνεται» η παρουσιάστρια τόνισε, ότι παρόλο που η Ιωάννα Μαλέσκου δεν παρουσιάζει κάποια εκπομπή στην τηλεόραση τη φετινή σεζόν, η τηλεόραση συνεχίζει να ασχολείται συνεχώς μαζί της.

Όσα ανέφερε

«Μιλάμε για ένα κορίτσι που αυτή τη στιγμή έχει τον άντρα της και το παιδί της, δεν κάνει εκπομπή στην τηλεόραση και όλη η τηλεόραση ασχολείται μαζί της, μαγκιά της» είπε η παρουσιάστρια.

Στην πορεία, η Ναταλία Γερμανού συζήτησε με τους συνεργάτες της on air για το αν η Ιωάννα Μαλέσκου έχει προτάσεις για την τηλεοπτική σεζόν που πέρασε. Ένας εκ των ρεπόρτερ της εκπομπής, είπε ότι η παρουσιάστρια φέρεται να είχε δεχτεί πρόταση να συμμετέχει στο «Your Face Sounds Familiar». Τότε, η Ναταλία Γερμανού είπε ότι η ίδια γνωρίζει κάτι σχετικά με το αν έχουν ξεκινήσει συζητήσει με την Ιωάννα Μαλέσκου για νέο πρότζεκτ πιθανότατα στην τηλεόραση, χωρίς, ωστόσο, να το μοιραστεί στον «αέρα».

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της