Ναταλία Γερμανού: ” Χωρίσαμε σε 5 λεπτά, φάγαμε και μια τυρόπιτα μετά τον συμβολαιογράφο… Σουηδία σου λέω”

Είναι αναμφισβήτητα σταθμός στην ελληνική τηλεόραση αλλά και τη μουσική η γνωστή και αγαπημένη Ναταλία Γερμανού
Οι παλαιότεροι θα τη θυμόμαστε από την επιτυχημένη εκπομπή Mega Star. Σήμερα παρουσιάζει και πάλι εκπομπή αυτή την φορά στον Alpha στο «Καλύτερα δεν γίνεται». Κυρίως στιχουργός και μετά παρουσιάστρια είναι η αγαπημένη μας Ναταλία Γερμανού.

Παρά τις σχέσεις που είχε ενίοτε με το αντίθετο φύλο η γνωστή παρουσιάστρια έχει περάσει τα σκαλιά της εκκλησίας μόνο μία φορά και αυτό έγινε το 1998, όταν παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Πέτρο Ιμβριο, με κουμπάρα την Άννα Βίσση.

Ο γάμος τους κράτησε μόλις 4 χρόνια και σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούσαν τότε, η άρνηση της Ναταλίας να αποκτήσουν παιδί, έφερε το χωρισμό τους. Ωστόσο, το πρώην ζευγάρι χώρισε φιλικά και μέχρι σήμερα έχουν μία ζεστή και ειλικρινή φιλία, ενώ η παρουσιάστρια μιλάει μόνο με τα καλύτερα λόγια για τον άνδρα που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή της.

Αυτό που δεν ξέραμε για τους δύο ωστόσο, ήταν ο τρόπος με τον οποίο παντρεύτηκαν, αλλά και χώρισαν μεταξύ τους, πράγμα που είχε αποκαλύψει η ίδια η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: “Εγώ τη μέρα πoυ παντρεύτηκα, άργησα πέντε λεπτά και πολύ σας βάζω. Έφτασα, κατέβηκα, μπήκα, παντρεύτηκα, έφυγα. Και πως χώρισα; Σε πέντε λεπτά πάλι. Του λέω του Πέτρου: “Αγάπη μου, λες να πάμε στον συμβολαιογράφο μαζί για να μην παίρνω αμάξι;”. “Ναι” μου λέει. “Εγώ θα σε πάω μωρό μου”. Πήρε τη μηχανή, πήγαμε στον συμβολαιογράφο, κάναμε τα χαρτιά, φάγαμε και μια τυρόπιτα και πήγαμε σπίτι. Σουηδία».

Related posts

Ραγίζει καρδιές η η Δώρα Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Ένα μήνα πριν “φύγει”, του είπα όλα όσα έπρεπε να του πω»

Ρίγη συγκίνησης: Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ύψωσαν τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία στο Άγιο Όρος

Ασπίδα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου ο Χρήστος Δάντης: “Όταν, λοιπόν, είσαι αναξιοπρεπής και έχεις βρίσει έναν άνθρωπο…”