“Να πας να πλύνεις πιάτα»: Η σοκαριστική επίθεση της Ελίνα Παπίλα & η αποκάλυψη για τις αρνητικές κριτικές

Η Ελίνα Παπίλα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» το πρωί του Σαββάτου (6/4). Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε με τη ραδιοφωνική παραγωγό και παρουσιάστρια για την δύσκολη εμπειρία της στο «Breakfast@Star» και κυρίως στο «Είμαστε Μαζί», όπου δήλωσε ότι μία περίοδο όλες οι τηλεοπτικές εκπομπές έστελναν κάμερα για μία δήλωσή της.

Όσα ανέφερε

«Δεν δίνω συνεντεύξεις, γιατί δεν έχω κάτι να πω. Έτσι όπως είναι τα πράγματα, ας βγαίνουμε όταν υπάρχει λόγος. Ειδικά την περίοδο του ΑΝΤ1 ήθελα να ησυχάσει όλο αυτό, δεν ήθελα να ρίξω λάδι στη φωτιά, δεν μου άρεσε κάθε μέρα να έχω από κάτω 7 κάμερες και δεν καταλάβαινα τι ήταν το τόσο ενδιαφέρον προκαλώ για να έχω τέτοιο χαμό. Ήθελα να το ησυχάσω, και το κατάφερα», είπε αρχικά η Ελίνα Παπίλα.

Για να συμπληρώσει σχετικά με τις κριτικές που ακούστηκαν: «Υπάρχει η λεπτή γραμμή της αγένειας. Όταν πρωτοεμφανίστηκα στο Star μου είπαν κάποιοι “Τι δουλεία έχεις εδώ, γιατί δεν πας να μεγαλώσεις τα παιδιά σου και να πλύνεις πιάτα”. Είναι βάρβαρο. Είχα όλη την καλή διάθεση να μάθω και πήρα μία ευκαιρία που δεν περίμενα. Δεν μπήκα ούτε μία φορά στο σπίτι μου στενοχωρημένη, αλλά με εξαγρίωνε και νευρίαζα, γιατί δεν είχα κάνει κάτι κακό. Το λάθος μου ήταν ότι δέχτηκα αυτές τις τοξικές συμπεριφορές».

Η Ελίνα Παπίλα για την εκπομπή της στον ΑΝΤ1

Όσον αφορά το «Είμαστε μαζί» που παρουσίαζε στο παρελθόν στον ΑΝΤ1, και έληξε άδοξα, η Ελίνα Παπίλα παραδέχτηκε ότι: «Δεν ήταν καλή η εκπομπή στον ΑΝΤ1, υπήρχαν πολλά προβλήματα και ήταν πολύ λάθος το timing γιατί μόλις είχαν γίνει τα Τέμπη. Όταν ήταν η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην εκπομπή είχαμε διαφορετική σκαλέτα και δεν ήμουν σε θέση να πω τι θα αλλάξουμε, υπήρχαν αρμόδιοι που ήξεραν καλύτερα τη δουλειά».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να επιστρέψει τηλεοπτικά. «Ίσως να έκανα τα ίδια “λάθη”, θέλω μόνο να έχω ωραίους ανθρώπους να συνεργάζομαι και όσον αφορά το περιεχόμενο, να μου ταιριάζει. Θα έκανα ένα καθημερινό ψυχαγωγικό πρωινό. Με τον Γιώργο Καρτελιά δεν χάλασε η φιλία μας. Δεν ήμασταν ποτέ κολλητοί, ήμασταν συνεργάτες στο ραδιόφωνο», δήλωσε η Ελίνα Παπίλα.

Δείτε το video






Related posts

Σοκάρει ο Θοδωρής Σκυφτούλης: «Ήμουν 5 χρονών, με σημαδεύουν με όπλο τα ΜΑΤ στα Εξάρχεια και η μάνα μου φωνάζει…»

Ο Κώστας Νικούλι «στάζει μέλι» για τη σύντροφό του: «Στην Κατερίνα βρήκα έναν άνθρωπο να επικοινωνώ»

Έγραψαν ιστορία: Ο πρώτος «γάμος» γυναικών στην Αλβανία που αμφισβητεί τον οικογενειακό κώδικα