«Να πας να δουλέψεις με τον Λιάγκα»: Αρπάχτηκαν στον αέρα η Καινούργιου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο – Τι συνέβη

Μια μικρή ένταση, δημιουργήθηκε στο πλατό της Super Κατερίνα, ανάμεσα με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, σχετικά με την άποψη της για τον Γιώργο Λιάγκα και άφησε αιχμές για τον δικό της άμεσο ανταγωνισμό.

Ένταση ανάμεσα Καινούργιου και Μικρούτσικου

Συγκεκριμένα, με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Λάγιου για την πορεία της εκπομπής «Είμαστε μαζί», η παρουσιάστρια θέλησε να σχολιάσει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο παρουσιαστής στον αέρα λέγοντας:

«Συνειδητοποιώ ότι είναι χειρότερος από μένα στα νεύρα. Έχει πάνω τη Χρύσα Ζορκάδη και δεν φαντάζεστε τι της κάνει. Λέει «επάνω η κυρία Ζορκάδη κάνει μία δική της εκπομπή». Κάνει σαματάδες, είναι καταπληκτικό. Όταν δεις ότι ο άμεσος ανταγωνισμός πηγαίνει καλά και τυχαίνει κάποιες φορές να σε περνάει, θα βάλεις να δεις τον άμεσο ανταγωνισμό».

Τότε ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε τον λόγο και τα αίματα άναψαν. «Όταν είχα αρρωστήσει, έβλεπα από το σπίτι μου τον Λιάγκα και εμάς. Θέλω να πω ότι ο Γιώργος Λιάγκας παίρνει το χταπόδι και το χτυπά», παραδέχτηκε ο παρουσιαστής για τη δημοσιογραφική πορεία του Γιώργου Λιάγκα.

Και η Κατερίνα Καινούργιου αμέσως αντέδρασε: «Άμα σου αρέσει ο Λιάγκας, θες να πας του χρόνου να δουλέψεις με τον Λιάγκα; Έτσι όπως το λες…».

«Δεν μου έχει κάνει πρόταση. Το να μου αρέσει κάπου, πρέπει να πάω κιόλας; Νομίζεις ότι ψάχνω δουλειά;», απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Σε αυτό το σημείο, η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθάρισε πως έκανε πλάκα. «Ανδρέα, πλάκα σου έκανα. Είναι δυνατόν; Ίσως δεν μου βγαίνει το χιούμορ. Σου έκανα πλάκα, όπως μου κάνεις κι εσύ άπειρες, όταν μου λες πως δεν είμαι παρουσιάστρια. Εγώ θέλω πάρα πολύ να είσαι εδώ του χρόνου. Εγώ είμαι αυτή που λέω μεγάλη μου χαρά και τιμή που που είσαι εδώ. Πολύ καλός είναι ο Λιάγκας, απλά θέλω να πας να δεις πόσο μιλούν και οι υπόλοιποι εκεί», είπε όλο νόημα.

Δείτε το video






Related posts

Θείο «δώρο» για Κέιτ Μίντλετον & Ουίλιαμ: Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα μετά από 3 παιδιά, όλο το παλάτι το γιορτάζει

Έκλεισε για πάντα την πόρτα η Κατερίνα Γερονικολού: «Είναι μπλέξιμο! Δε θέλω να ξανασυνεργαστούμε…»

Ραγίζει καρδιές η μάνα των Τεμπών: «Τασούλη μου, Αναστασία και Αναστασία, σήμερα θα γιορτάζατε»