«Να κάναμε κι εμείς την στέψη του Παύλου»: “Κάγκελο” η Μπακοδήμου με την πρόταση του Βασίλη Ζούλια

Στην εκπομπή “Γειά σου”, ήταν καλεσμένος ο σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας, με αφορμή τη φαντασμαγορία του Λονδίνου για τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου. Κατά την διάρκεια της εκπομπής, έκανε μια πρόταση που ήδη έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις (κυρίως στο διαδίκτυο).

Η πρόταση που έφερε “σκέψη για τροφή”

Μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου», ο σχεδιαστής υποστήριξε ότι θα έπρεπε και η Ελλάδα να κάνει στέψη στον Παύλο Γλύξμπουργκ (σ.σ. ο τέως Διάδοχος), ενώ υποστήριξε ότι θα ήταν καλή μια επιστροφή του βασιλιά για τη χώρα μας, από πλευράς δημοσίων σχέσεων!

«Τι ωραία που θα ήταν να είχαμε τη στέψη εμείς στην Ελλάδα του Παύλου. Ωραία δεν θα ήταν; Φαντάζεσαι τι δουλειά θα είχαν τα ατελιέ; Να επιστρέψει ο βασιλιάς, όχι με την πολιτική χροιά, για δημόσιες σχέσεις να επιστρέψει. Τη στέψη του να κάνουμε και η άμαξα υπάρχει στο Τατόι… Κολλάμε στα πολιτικά ενώ για την Ελλάδα μας θα ήταν καλό να έχουμε αυτές τις δημόσιες σχέσεις και τίποτε άλλο», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Ζούλιας.

Δείτε το video

Related posts

Μισθός ευκαιρίας με 4ψηφιο αριθμό: Ο Βασιλιάς Κάρολος ψάχνει προσωπικό & η Καμίλα έβαλε την πιο viral αγγελία της χρονιάς

Ξινό βγήκε το ταξίδι στη Ιωάννα Τούνη: «Μας άκουσε όλο το μαγαζί, φύγαμε τρέχοντας…»

Θανάσης Κουρλαμπάς: “Δεν πήραμε κινητό στην κόρη μας μέχρι το Γυμνάσιο και τελικά την πληγώσαμε”