«Να γύρναγα το κεφάλι μου, να σ’ έβλεπα»: «Τσακίζει» κόκαλα η σύζυγός του τρία χρόνια μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Σήμερα, Τρίτη 9 Απριλίου, συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από την ημέρα που ο Γιώργος Καραϊβάζ δολοφονήθηκε άγρια λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του. Δεν έχει περάσει ημέρα έκτοτε που η σύζυγός του, Στάθα, δεν τον σκέφτηκε και αυτή τη φορά θέλησε να μοιραστεί και κάποιες σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους για τον καλό της.

Προχώρησε, έτσι, σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η οποία αμέσως συγκέντρωσε δεκάδες like και πλήθος κόσμου θέλησε να της δείξει την συμπαράστασή του αφήνοντας ένα σχόλιο κάτω από τη δημοσίευση.

Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του Γιώργου Καραϊβάζ

«Πριν τρία χρόνια τέτοια ώρα γυρνούσες γεμάτος χαρά στο σπίτι μας . Τώρα σιωπή μια βουβή θλίψη καλύπτει τις ζωές μας. Έξω ο ήλιος καεί εδώ όμως η ψύχρα σκεπάζει τη ψυχή μου. Μακάρι να ξυπνούσα από τον εφιάλτη και να άκουγα το περπάτημα σου έξω από την πόρτα μας να άκουγα τον ήχο του κλειδιού στη κλειδαριά, να γύρναγα το κεφάλι μου και να σ έβλεπα και να σου έλεγα ήρθες Γιωργούκο μου πως πέρασες Ε τα ίδια εσύ νανάκι μου ? Αντί αυτού ετοιμάζομαι να πάω στο σημείο να κάνουμε την επιμνημόσυνη δέηση των τριών χρόνων της απώλειας σου Να είσαι στο φως να πετάς ελεύθερος να μας προστατεύεις. Σ’ αγαπώ», έγραψε.

Related posts

“Το πάλεψα και βγήκα καθαρός”: Λύγισε ο Στέλιος Παρλιάρος και μίλησε πρώτη φορά για τα τελευταία 10 χρόνια

Άλλαξε γνώμη ο Κασσελάκης: «Μετάνιωσα για τη δήλωσή μου ότι θέλουμε με τον Τάιλερ παιδιά αρσενικού γένους»

Στέφανος Κασσελάκης: “Είμαι και του σαλονιού και του λιμανιού, δεν πρόκειται να αλλάξω”