«Μπροστά στο παιδί μου, όλα τ’ άλλα μικραίνουν»: Συγκλονίζουν τα λόγια του Οδυσσέα Σταμούλη για τον αδικοχαμένο γιο του που πνίγηκε στην Ικαρία

Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη, ο οποίος εντοπίστηκε το βράδυ της Πέμπτης 10 Αυγούστου νεκρός στην παραλία Πλάκα, στους Φούρνους Ικαρίας.

Ο ηθοποιός έχει χωρίσει με τη σύζυγό του, ωστόσο τους ένωνε το παιδί. Το 11χρονο αγόρι βρισκόταν στο νησί με τη μητέρα του. Ο Οδυσσέας Σταμούλης σε συνέντευξη που είχε δώσει στο παρελθόν στο περιοδικό «Λοιπόν» είχε μιλήσει για τον ρόλο του πατέρα και τον γιο του.

Διαβάστε την συνέντευξη

Δημοσιογράφος: Μιλήστε μου για τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής σας, αυτόν του πατέρα.

«Είναι πράγματι κάτι συγκλονιστικό. Ειδικά οι άντρες πριν αποκτήσουν παιδί, δεν το συνειδητοποιούν το πόσο συγκλονιστικό είναι. Μπροστά στο παιδί μου, όλα τ’ άλλα μικραίνουν. Ούτε οι ρόλοι, ούτε οι επιτυχίες, ούτε το χρήμα, ούτε οι έρωτες το φτάνουν. Ευλογημένη ιδιότητα», είχε πει ο Οδυσσέας Σταμούλης.

Δημοσιογράφος: Έχετε περάσει και δύσκολα στις προσωπικές σας σχέσεις. Τι κράτησε η ψυχή σας από αυτές τις εμπειρίες;

«Αυτές οι εμπειρίες μας καθορίζουν. Μας κάνουν αυτό που είμαστε. Κρατάω πάντα ότι στο τέλος της ημέρας πρέπει να κοιτάμε μπροστά», είχε αναφέρει για τις δυσκολίες στις προσωπικές του σχέσεις.

Πως πνίγηκε ο γιος του Οδυσσέα Σταμούλη στην Ικαρία

Σύμφωνα με ενημέρωση του Λιμενικού η μητέρα του το αναζητούσε από τις 14:30 το μεσημέρι της Πέμπτης 10/8 και στις 18:00 πήγε στην Αστυνομία και κατ’ επέκταση το Λιμενικό ξεκίνησε τις έρευνες.

Το παιδί εντοπίστηκε αργότερα στην παραλία Πλάκα στους Φούρνους από άνθρωπο που βρισκόταν στο σημείο.

Ο άτυχος 11χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Αγροτικό ιατρείο Φούρνων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Related posts

Σοκάρει ο Θοδωρής Σκυφτούλης: «Ήμουν 5 χρονών, με σημαδεύουν με όπλο τα ΜΑΤ στα Εξάρχεια και η μάνα μου φωνάζει…»

Ο Κώστας Νικούλι «στάζει μέλι» για τη σύντροφό του: «Στην Κατερίνα βρήκα έναν άνθρωπο να επικοινωνώ»

Έγραψαν ιστορία: Ο πρώτος «γάμος» γυναικών στην Αλβανία που αμφισβητεί τον οικογενειακό κώδικα