«Μπορεί να σε στιγματίσει για μια ζωή…» – Η εξομολόγηση της Ρούλας Κορομηλά για το bullying που βίωσε

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “I Love ΣουΚοου” έκανε η Ρούλα Κορομηλά.

Όσα αποκάλυψε

Μεταξύ άλλων η διάσημη παρουσιάστρια έκανε ένα σχόλιο για τη μέχρι τώρα τηλεοπτική σεζόν: “Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα φέτος, δηλαδή, μπορεί μία εκπομπή να κάνει 17% και την άλλη ημέρα η ίδια εκπομπή μπορεί να έχει μονοψήφια. Είναι περίεργο το φαινόμενο που επικρατεί, ίσως φταίει το ότι όλοι κάνουν τα ίδια. Κάνουμε όλοι τα ίδια; Μήπως δεν πρέπει να κάνουμε όλοι τα ίδια; Μήπως πρέπει οι εκπομπές να αποκτήσουν ταυτότητα; Ο ένας σχολιάζει τον άλλον, το φιλί, το αυτό, το εκείνο… Άλλο πράγμα να κάνει ο καθένας και όλα θα πάνε καλά”.

Στη συνέχεια, η Ρούλα Κορομηλά ρωτήθηκε για το φημολογούμενο ειδύλλιο ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου και στον Γιάννη Στάνκλογλου, το οποίο απασχόλησε τις εκπομπές και διαψεύστηκε από τις δύο μεριές.

“Δεν τα βλέπω αυτά, δεν ασχολούμαι καθόλου με αυτά, Τέτοιου περιεχομένου δεν τα σχολιάζω καν. Παντού υπάρχουν αυτά τα θέματα και στο εξωτερικό. Αλλά προσωπικά δεν μπαίνω στη διαδικασία ούτε να τα διαβάσω ούτε να τα σχολιάσω” τόνισε η Ρούλα Κορομηλά.

Παρακολουθεί τα νούμερα τηλεθέασης; Η ίδια απάντησε πάνω σε αυτό: “Σαφώς, είναι η δουλειά μας. Άμα δεν παρακολουθείς τα νούμερα τι κάνεις; Να λες “Εγώ βάφομαι, ντύνομαι, βγαίνω και επειδή είμαι νόστιμη πρέπει να είμαι εκεί”; Τα νούμερα καθορίζουν πορείας αλλά όχι πάντα”.

Δείτε το video






Related posts

Μελέτης Ηλίας: “Πάω στο μάρκετ και ντρέπομαι να κοιτάξω τις εκπτώσεις, νομίζουν πως οι ηθοποιοί είμαστε ζάπλουτοι”

Αληθινή ιστορία: Γλίτωσε από τους Ταλιμπάν και έριξε ροδοπέταλα στην εικόνα της Παναγίας από το ελικόπτερο του

Σούσουρο με τις φωτο, με μπικίνι πάνω στο σκάφος: Έτσι είναι το σώμα της Στεφανίδου στα 54 χωρίς ρετούς